2777
2789

که از انجامش خوشحالید؟ لطفا از تجاربتون بگید استفاده کنیم

شبشوب، یعنی شب آشوب، یعنی آشوبنده شب، امیدوارم که هممون تو زندگیامون کسی رو داشته باشیم که تو شبهای سیاهمون نورانی ترین ستاره باشه 😊

حدود دو ماه دیگه میخوام ببرمش خارج تحصیل کنه:)

ی چیزی میگم بت شاید بخندی بهم🙃 شاید اصن چشاتو باز ببندی بره👀 ی چیزی میگم فقط در حد گله😤 اذیت میشم بس که چشمات خوشگلهه:)♾️♥️ • حالام ک حرف دله💘 حرفشو میشنویم😌 ت میخوای بشکونی🍵 خب باوشه میشکنیم..🙂💔   #¤nAvAzEsH¤              -تتلیتی فور لایف🙃♥️   من دگ ب هیشکی اعتماد نمیکنم.. ×شِیطانَم اَوَلِش فِرِشتِع بود×✋ ..:)              کاربری دست دو نفرع😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بغیر از خرید یه خونه کوچیک هیچی...

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
حدود دو ماه دیگه میخوام ببرمش خارج تحصیل کنه:)

چه عالی چند سالشه فرزندتون؟

شبشوب، یعنی شب آشوب، یعنی آشوبنده شب، امیدوارم که هممون تو زندگیامون کسی رو داشته باشیم که تو شبهای سیاهمون نورانی ترین ستاره باشه 😊
اینکه به دنیا نیارمش

این هم نظریه 😊 بیشتر مد نظرم متولد شدگان بود 😅

مهم ترین کاری که پدر و مادر میتونن واسه بچشون انجام بدن که آیندشو تضمین کنه ، آموزش استقلال و مسئولیت پذیریه وگرنه کاخ طلا هم براش جا بزاری هیچ ارزشی نداره

بغیر از خرید یه خونه کوچیک هیچی...

مبارک باشه عزیزم بالاخره این هم پشتوانه خوبیه

تنها کاری ک درتوانم هست تربیت درستشه 

وگرنه وسعم نمیرسه سرمایه گذاری کنم براش

همین ک الان گرسنگیشو برطرف کنم خیلی مَردَم

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب🖤 رفیق اگر دلت خواست برادرِ پرکشیدم رو مهمونِ صلواتت کن🖤🖤🖤

اولا که سعی میکنم خودشون قوی بار بیارم اگه ما نبودیم بتونن گلیم خودشونو از آب بکشن،تا الان م دوتا خونه داریم که بازما نبودیم برای هر کدوم یه دونه بمونه با یه مقدار سرمایه دیگه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
سعی میکنم خوب تربیت بشم  بهشون محبت میکنم عقده ای نشن  به تحصیلاتشون  اهمیت میدم وه ...

میشه با جزییات بگید که دقیقا چه کارهایی برای تربیت شدن و عقده ای نشدن میکنید، مثلا چندتا مثال کاربردی.

سعی میکنم پولاشو بریزم تو قلکی حسابی چیزی جمع که میشن یه تیکه طلا میخرم بالاخره پس اندازه! 

بله خیلی هم عالیه 😊