2777
2789

من تعریفشو خیلی شنیدم

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دکتر بگو بزنه نور پایین چشم کور شد😂😂😂😂😂😂

☺گوله نمک ،حیف که دنیا روی سرم چهارانگشته وخنده به لبم نمیاد

بارداری شما؟میشه واسه حاجت دلم دعاکنی؟

یه کاربر تعلیق شده ولی پرروووووو  
شما یزدین عزیزم؟

نه گلم

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
☺گوله نمک ،حیف که دنیا روی سرم چهارانگشته وخنده به لبم نمیاد بارداری شما؟میشه واسه حاجت دلم دعاکنی؟

بله عزیزم شاد باشی انشالله بله دیروز فهمیدم که حامله ام ایت الکرسی میخونم برات الان گلم مشکلت حل شه

من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ برن در من و دل را بتکان 🤰این هم نفسی، چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان 
بله عزیزم شاد باشی انشالله بله دیروز فهمیدم که حامله ام ایت الکرسی میخونم برات الان گلم مشکلت حل شه

قربون محبتت 

انشالله نی نیتو به سلامت بغل بگیری

من واسه ریزش مو میخام برم ،ازشیراز هستم اما هیچ جوره موفق نمیشم نوبت بگیرم نمیدونم چطور میشه نوبت گر ...

نوبتاش پره معمولا به سختی نوبت گیر میاد شنبه تا چهارشنبه هست عصرا پنج تا نه شب 

همش برو تو سایت شاید نوبت گیرت اومد نیومد هم حضوری برو البته چون خیلی شلوغه شاید چند روزی معطل بشی 

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

نوبتاش پره معمولا به سختی نوبت گیر میاد شنبه تا چهارشنبه هست عصرا پنج تا نه شب  همش برو تو سای ...

عزیزم ممنونم که وقت گذاشتی وجواب دادی،یعنی حضوری برم این راه رو امکانش هست نوبت بهم بده؟