2777
2789
قرص تحریک تخمکه که اگه لتروزول جواب نده میدن باعث کیست میشه احتمال بارداری هم داره امپول ازادسازی می ...

من با لتروزول و آمپول فولیم شد ۹ یعنی این ماه کیست میزنم؟شبی دوتا خوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با لتروزول و آمپول فولیم شد ۹ یعنی این ماه کیست میزنم؟شبی دوتا خوردم

لتروزول یه تخمدان رو تحریک میکنه دوتا فولی خوب میده کلومیفن هردو تخمدان رو تحریک میکنه چند تا فولی ریز هم توشه که ممکنه کیست بشه امکان داره تو پریودیت دفع بشه واسه من نشد کیست دراوردم اگه با لتروزول ۹ بودی با کلومیفن هم انقدر بزرگ نمیشه باید سینال یا گونال دور ناف بزنی

لتروزول یه تخمدان رو تحریک میکنه دوتا فولی خوب میده کلومیفن هردو تخمدان رو تحریک میکنه چند تا فولی ر ...

سینال بهم داد نزاشتم تو یخچال خراب شد دوست ندارم آمپول بزنم راستش لتروزول هم شبی یدونه خوردم.پس این ماهم طبق معمول امیدوار نباشم

وقتی یه دونه خوردی چطور انتظار داری خیلی بزرگ بشه؟ ۳ تا میخوردی ببینی جواب میگیری یا نه با لتروزول کیست درنمیاری . کلومیفن قویتره احتمالا جواب بده. سینال اتفاقا خیلی بهتر از این قرص هاست کیفیت تخمک رو هم بهبود بده من یه ماه بعد اینکه سینال زدم خودم طبیعی شدم

سلام عزیزم مرسی شما خوبی من این ماه فولیکولم ۱۸ و ۱۹ بود دیروز آمپول آزاد سازی زدم هنوز اقدام نکردم

قزبونت

انشاالله این ماه مامان شی😍

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
سلام عزیزم مرسی شما خوبی من این ماه فولیکولم ۱۸ و ۱۹ بود دیروز آمپول آزاد سازی زدم هنوز اقدام نکردم

باید چیکار کرد که به این سایز برسه

من تا حالا نه قرص تحریک خوردم نه امپول زدم

دکتر فعلا متفورمین داده بهم

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
توچیکارا کردی عزیزم

من هیچی دوفاستون بهم نساخت

دکتر گفت دو دوره دروسبلا بخور تا پریودت منظم شه

اینم ضد بارداریه