2777
2789

رابطه در حد پیشاب داشتم 

حدود ۱۱ روز بعد از رابطه شروع به لکه بینی کردم به مدت ۲ روز و بعدش ی خونریزی مشابه پریود داشتم(۵ روز تاخیر نسبت به ماه قبل) البته خونریزی خیلی خیلی کمتر بود و توش ۳ بار لخته سفید بود و ۴ روز خونریزیه به هر حال پد رو کامل خیس میکرد و لخته خون هم توش بود و بعد اون ۴ روز هم به مدت ۳ روز دوباره لکه بینی داشتم

از اونجایی که میترسیدم برای لانه گزینی بوده باشه،روز ۴ ام پریودی بعد از ظهرش ی بیبی چک زدم منفی بود و رفتم پیش دکتر واسه معاینه اونم گفت چیزی نیست! بعد از اونم ۳ روز بعدش دوباره بیبی چک گذاشتم ایندفه صبح بود تو اولین ادرارمم بود و منفی بود!

و بعدشم حدود ۲ روز دیگ رفتم آزمایش خون بارداری دادم و اونم منفی بود با جواب 0/529 result.(تستارو ۱۴ و ۱۷ و ۱۹ روز بعد از رابطه انجام دادم)بنظرتون زود بوده؟ امکان بارداری هست؟ تورو خدا کمکم کنید خیلی میترسم،این تاپیک هایی که زدن خیلی آدم رو بهش استرس وارد میکنه!!

بنظرتون باز آزمایش بدم ؟ 

اینم بگم هیچ کدوم از علائم بارداری رو ندارم و اون موقع که داشتم پریود میشدم مریض بودم و آنتی بیوتیک مصرف میکردم! با کلی داروگیاهی و اینا هم پریود شدم ولی گفتم دیگ خونش کمتر بوده از همین میترسم .

رابطمون هم دخولی نداشته جز نهایتا ۲ ثانیه 

لطفا جوابمو بدین🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیستی عزیزجان انقد به خودت استرس نده 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

مگه اینکه تو سیاره دیگه باشی 😐

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

با این همه لخته

با این همه آز و بی بی و معاینه منفی بازم انتظار معجزه داری

تازه رابطه هم نداشتی😳😳😐😐😐

منم یه زمانایی متوهم بودم ولی دیگه نه تا این حد

عزیزم با این چیزایی که تو گفتی اصلا اصلا امکان نداره باردار باشی که😊

واقعا ممنونم🥲آخه خیلی استرس داشتم

انقدر این دکترا به آدم استرس وارد میکنن و تفاوت وجود داره بین هر شخص که آدم هیچیشم نباشه اشتباه میکنه!

توهم بارداری زدم چجورییی😂😂

آخه یجا خوندم طرف میگفت مامانم ۵ تا بچه با پیشاب بدنیا آورده اینو که گفت واقعا ترسیدم دیگ

خونریزی و لخته داشتی حتما پریود شدی. سابقه کیست یا فیبروم نداری؟

لخته رو که داشتم هم لخته خون که همیشه موقع پریودیم بوده 

ولی ۳ بار لخته سفید اومد که همون ترسیدم لانه گزینی باشه واسه همین ۴ روز و ۷ روز بعدش بیبی چک زدم منفی بودن بازن ترسیدم دو روز دیگشم آزمایش خون دادم منفی بود

جالبه خونمم خیلی خیلی کمتر شده بود 

قبلا هم حدود یسال پیش مشکل کیست تخمدان داشتم 

داروی گیاهی مصرف میکردم پریودم ۳ ماهی بود منظم شده بود 

ولی این ماه که رابطه داشتم بجای ۸ ام شد ۱۳ ام 

لخته رو که داشتم هم لخته خون که همیشه موقع پریودیم بوده  ولی ۳ بار لخته سفید اومد که همون ترسی ...

من ۳ ماه خون پریودیم کم شد مشکلی هم نداشتم . لانه گزینی در حد لکه بینیه لخته دفع نمیکنی . وقتی لانه گزینی انجام بشه بی بی چک حتما مثبت میشه ۴ روز بعد زدی منفی بوده مطمئن باش که باردار نیستی