2777
2789
عنوان

بارداری

74 بازدید | 12 پست

سلام خانوما امروز رفتم سنو هفته ۱۷بارداریم گفت همه چی بچت شکر خدا خوبه فقط یکم جفت پایینه ک خودش خوب میشه......تا حالا شده براتون پیش بیاد یا اطلاعاتی دارین یکم نگرانم

بله بمن گفتن سزارین میشی. چون جفتت پاینه با بچه اولم دختر بود بعدش تو 8 ماهگی سونو دادم خود بخود رفته بالا  دیگه طبیعی زایمان کردم 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کار سنگین انجام نده و استراحت کن 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

بله جفت منم فکر کنم عین شما از ۱۷هفته گفتش که پایینه بعد هفته۲۸خوب شد. نگران نباش فقط استراحتت رو بیشتر کن دراز که میکشی پاهات رو روی یه بالشی چیزی بزار که بالا باشه رعایت کن بچه که بزرگ‌تر بشه جفتم میکشه بالا

✨Be patient;it’s all coming together

نگران نباش..فقط مواظبت‌کنی حله..پله نرو..راه نروزیاد.چیز سنگین برندار...استراحت کن.از توالت فرنگی استفاده کن.رابطه ج.....نداشته باش...ان شاا.حل میشه وخطری نداره...منم جفتم پایین بود تو هفتماه که رفتم مشکلم حل شد

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
بله جفت منم فکر کنم عین شما از ۱۷هفته گفتش که پایینه بعد هفته۲۸خوب شد. نگران نباش فقط استراحتت رو بی ...

من فقط کارایی خونه در حد عذا درست کردن و ظرف شستن انجام میدم ممنون از راهنماییت

من فقط کارایی خونه در حد عذا درست کردن و ظرف شستن انجام میدم ممنون از راهنماییت

خواهش میکنم

سعی کن زیاد سرپا واینستی راه نری پله هم خیلی بدِ چیز سنگین ورندار توالت فرنگی فقط استفاده کن. خوب میشی 

✨Be patient;it’s all coming together

کلا تا اخر بارداری رابطه جنسی نباشه؟؟

تا زمانی که جفتت پایینه خطرناکه ..اگر جفتت بره بالا ودکترت اجازه بده میتونی....من تو کل دوران بارداری ممنوع بود واسم

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز