2777
2789
عنوان

ما چه نسل مظلومی بودیم نسل سوخته

264 بازدید | 9 پست

*سلامتی متولدان دهه های ۳۰, ۴۰, ۵۰ و ۶۰ یه مقدار  کوتاه وقت بزارید و بخونیدلذت ببرید*

*وقتى جوان‌هاى امروز از ما مى‌پرسند:*

*شما چطور می‌توانستید زندگی کنید قبلا؟!*

*بدون تکنولوژی*

*بدون اینترنت*

*بدون کامپیوتر*

*بدون تلفن همراه*

*بدون ایمیل*

*بدون شبکه‌های مجازی؟!*

*بايد پاسخ بدهيم:*

*همان طور که نسل شما امروز می‌تواند*

*بدون دلسوزی*

*بدون خجالت*

*بدون احترام*

*بدون عشق واقعی*

*بدون فروتنی*

*زندگی کند.*

*ما بعد از مدرسه مشق‌هايمان را می‌نوشتیم و تا آخر شب مشغول بازی بودیم؛ بازی واقعی!*

*ما با دوستان واقعی* *بازی می‌کردیم نه دوستان مجازی*

*ما تلفن همراه و دی وی دی و پلی استیشن و کامپیوتر شخصی و اینترنت نداشتیم*

*ولی دوستان واقعی داشتیم

*نسل ما در مغازه‌هايش با خط درشت ننوشته بود: «لطفا فقط با کارت‌خوان خرید کنید»!*

*سر هر کوچه یک بقّالی بود که یک دفتر نسیه داشت برای آنهايى که دستشان تنگ بود و بالای سرش درشت نوشته بود: «پول نداری صلوات بفرست»!*

*ما موبایل نداشتیم ولی در عوض، درِ خانۀ همسایه و فامیل باز بود تا هر وقت به هرجا که می‌خواستیم، تلفن کنيم و احوال بپرسيم و خبر بگيريم!*

*خانواده‌هايمان به علت ترافیک سنگین و ...* *دیر به مهمانی‌ها نمی‌رسیدند*

*زودتر می‌رفتند تا با کمک هم سبزی پاک کنند و برنج را آبکش کنند و ...*

*ما لایک کردن بلد نبودیم ولی در عوض، نسلِ ما نسل مهربانی و دلجویی بود ...*

*ما بلاک کردن نمی‌دانستیم چیست؛ نسلِ ما نسل دل‌هاى بی‌کینه بود؛ در مرام ما قهر و کینه جايى نداشت ...*

*در زمان ما کسی پیتزا برايمان نمی‌آورد دمِ در؛ اما طعمِ نون و کبابی را که بابايمان لای یک روزنامه از بازار می‌خرید و برايمان مى‌آورد، با هزار تا پیتزا عوض نمی‌کنيم!*

*در نسل ما فست فود معنی نداشت ولى  نون و پنير و سبزى يا لقمۀ کوکو و کتلت يا حداکثر ساندویچ تخم مرغ و خيارشور و گوجه فرنگى با کانادایِ شیشه‌ای لذتی داشت که هنوز هم مزه‌اش زير دندانمان است ...*

*ما نسلی بودیم که در مراممان کمتر نامردی و آدم‌فروشی بود ...*

*ما نذری‌هايمان را در ظروف یک‌بارمصرف نمی‌دادیم*

*تویِ چینی گل سرخی پخش می‌کردیم و همسایه‌مان هم توى ظرفِ خالی‌اش نقل و نبات مى‌ريخت*

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

*ما نسلی منحصر به فرد بودیم؛ چون آخرین نسلی بودیم که مطيع پدر و مادر بودیم و اولین نسلى که مطيع فرزندانمان شديم ...*

*تاریخ ديگر مثل ما را نخواهد دید ...‌‌‌‌‌

.

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقع شرایطش براتون فراهم نبوده وگرنه الان این دهه هایی که گفتید از همه فعال ترن تو فضای مجازی و ...

درسته 

ولی دهه های ۸۰  و۹۰  دیگه اون مرامو معرفتو درک نخواهند کرد

لمس نخواهند کرد

دردناکه واقعا