2777
2789

15 سالم بود حس بهت زدگی داشتم 😆 حس بدی نداشتما ولی خب یجور غریبی بودم 

سنمم کم نبود ک حس بدی پیدا کنم همه دوستام دو سه سال قبل من پریود شده بودن فقط من همینجوری مونده بودم 😆 

هیچوقت هم مثل خیلیا با پریود شدن مشکلی نداشتم و پریودم ک میشم خوش اخلاق و مهربونم میشم 😄 

وقتی پریود شدم هیچ اطلاعاتی نداشتم

مامانمم خونه نبود

یهو رفتم دسشویی جیغ کشیدم بابا داره ازم خون میره دارمم میمیرم 

بابام لباس زیرمو نوار گذاشت داد

بعد گفت بپوش بیا بشین اینجا

ی ویدئو گذاشت برام راجب عادت ماهیانه گفت کامل ببین هیق😂🙌🏻

فک کنم ششم یا هفتم بودم😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیشتر ب شوهرم میگم که چی توی دختر ۱۳سالع دیدی لنتی من عقل نداشتم تو چرا گرفتی 😂

عروس عمه ی منم ۱۳ازدواج کرد بعد من میگفتم اخه این چی میفهمه از زندگی..الان۱۹سالشه میبینم والا بیشتر از مام میفهمه😁😂

۱۳  هیچی از قبل پدرم درموردش توضیح داده بود  مادرمم نحوه استفاده از نوار بهداشتی

چقد با کامنتت ذوق کردم قدر پدرتو بدون ❤️

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

۱۵ ۱۶ سالم بود 

یادمه دوستم خونمون بود تو حیاط داشتیم با شلنگ اب میپاشیدیم بهم و بازی میکردیم(دخترای گنده🙄)

من رفتم حمام لباسمو عوض کنم متوجه شدم پریود شدم

حس بدی نداشتم کامل درموردش میدونستم به مامانم و دوستم گفتم همون موقع😁

"و فراموشی کیمیاست...🦋"
چقد با کامنتت ذوق کردم قدر پدرتو بدون ❤️

عزیزم❤️

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

۱۳

حس درددددددددددددد نصف شب از درد وحشتناک بیدار شدم رفتم دسشویی دیدم پریود شدم 

وای خیلی دردش وحشتناک بوددددد من خوابم خیلی سنگینه دیگ ببین چقد دردش زیاد بود از خواب پاشدم

و حس غصههههههههه

خدایا هوامو داشته باش