2777
2789

16

هیچی مامانم رفته بود مواظب بابابزرگم باشه من خوته با داداش کوچیکم تنها بودم بعد از انقباضای رحمم دوبار بالا اوردم رنگم پریده بود تمام بدنم میلرزید گفتم زنگ بزنه بابام بیاد رفتن مسکن گرفتن و اینا ولی جواب نداد 

هیچ دردی به اندازه درد اولین پریودم شدید نبوده بدترین درد ممکن بود برام

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زود بود برات عزیزم..والا من ۲۰ازدواج کردم همش میگم اخههه چراااا چرا چرا نموندی بیشتر مجردی عشق ...

من بیشتر ب شوهرم میگم که چی توی دختر ۱۳سالع دیدی لنتی من عقل نداشتم تو چرا گرفتی 😂

🖤🥀

۱۲و نیم..

میدونستم ار قبل ولی ی دفعه شوکه شدم.. اول گریه کردم بعد ب خودم گفتم مبارکه 😑

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

۱۲/۵ قبلش میدونستم چیه ولی همش دعا میکردم هیچوقت نشمم😂😂

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)

۱۳ هیچی 😂 چون از قبل اطلاعات داشتم راجع‌ به این موضوع

دلتنگمو   ‌‌                                                                             دلتنگمو                       ‌‌                                                       تکراررررررر مرا کشت 🖤🥲      

کلاس پنجم بودم پریودشدم نمیدونستم چیه مهمون خونه خالم بودیم من رفتم دستشویی دیدم خون میادازم ازترس دیگ بیرون نمیومدم بعداینقدرنیومدم بیرون مامانمم اومددنبالم گفت چرانمیای بیرون گفتم یه اتفاقی بدی افتاده مامان خون ازم میاداونم گفت باشه بیاببرون بعدنواربهم داد🤣

سیزده بدر من پريود شدم  کل فامیل فهمیدن 😐یه حس خیلیی بدی داشتم و یه عالمه گریه کردم&nbs ...

اوه منم🤣صبح روز سیزده بدر دیدم پری شدم اون موقع13سالم بود ناراحتم نبود چون از قبلش مامانم برام توضیح داده بود ومیدونستم یه چیز عادیه ولی کلا انروز رو یه جا نشسته بودم😢هیچ خوش نگذشت

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️

۱۲ با گریه رفتم ب خواهرم گفتم 

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

کلاس پنجم بودم

هیچی میدونستم از قبل پریود چیه

رفتم نوار گرفتم از مامانم گذاشتم

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

۱۳ خوشحال بودم نمی‌دونم چرا😐😂

روز تولدم بود

خدایا شارت شیوسه!🙃در هه رو با حوصلت نارم ترین حالت ممکنم⁦⁦👌🏻⁩شارت بشیوه چیست؟یعنی زندگیت مختل بشه،نه آب داشته باشی نه غذا،نه خواب داشته باشی نه بیداری آرام،کاملا لیوه بشی😅⁦♥️⁩خدا کارمو کارمو وه بنده های دَم دِردَه لَچِرِت ننداز🙂😂ای کآربری که قضاوت میکنی و میری تاپیکامو شخم میزنی تو میتونستی یه گوشه ای از زندگیم باشی وای عه دیز😔😂هم اکنون در سراسر لرستان و مشکل کولر ها:پمپ بزه،خو ایسه موتورن روشه کو،بزه دور تند،خاموش که،هوو وراز واتونم،مر کری ها گوم خاموش کو⁦⁦⁦👌🏻⁩😂کسی که د مین سایت دل منن اشکنی فکر میکی سیم مهمی گگه؟🤨چک چنه گپو:سیم عزیزی،نه چن خومی⁦ روبه😜دلم از دوریت خِرتپوس شده😔😂تعریف عع وژم نوعه ع ایل لکستان و لرستانم😍😎و در من دختریست که هر روز بیشتر از قبل پرچه شرش می آید😌⁦✌🏻⁩م نزانم چ موشی ولی زانم لیوتم🤗⁦♥️⁩عشق دو پا و هلیکوپتری 😎⁦✌🏻⁩