2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چهارم 

هیچی نمیدونستم 

تا ماه ها بعد هم کسی درست حسابی برام توضیح نداده بود

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

پونزده سال

حسو نمیدونم

ولی احساس کردم بزرگ شدم

چون رفیقام زود شده بودن همشون .. بعد من ناراحت بودم..

ولی الااااانااااا میگم خوش بحاااااال مردااااا

چی بدبختیه اخه هر ماه

آدمیت مُرده بود؛ گرچه آدم زنده بود.. کاربری سوم🤙
پدرت؟؟

بله 

چیز عجیبی نیست واقعا

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

۱۴ سالگی 

حسی نداشتم مامانمم قبلا توضیح داده بود چیه که اگه شدم چیکار کنمو نترسم  خونه خودمون بودم از خواب بیدار شدم دیدم خیسم سریع رفتم دستشویی برگشتم به مامانم گفتم پد بهم داد همین 

شلوارمم صورتی کمرنگ بود انقده دوسش داشتم لک شد انداختم دور ناراحت شدم براش🥲😂😂

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉