2777
2789
عنوان

یه سوال درباره مردا

185 بازدید | 17 پست

چرا هیچی یادشون نمیمونه؟؟؟؟؟؟؟

واقعا چرا؟؟؟؟

اینکه خیلی چیزارو دربارت یادش بره نشون دهنده اینه که دوسِت نداره؟ و براش کم ارزشی؟

یا کلا مدلشون همینه؟؟؟

مدلشون اینجوریه

صرفا جهت آموزش ها و تجربیات اقتصادی🐤 هدفم اشتراک گذاشتن تجربیاتم با کسانیه که به این موارد شاید نیاز داشته باشن، سعی میکنم چیزاییو رو آموزش بدم که پایین ترین طبقات جامعه هم بتونن تهیه کنن ،تو این شرایط بهتره جای غر زدن و غصه خوردن تجربیات جدید یاد بگیریم و یاد هم بدیم تا بتونیم زندگی کنیم💐

مدلشونه😂

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه منظورت تاریخ ازدواج و تولد ایناس.اینا براشون جزئیات هستن و جزییات براشون مهم نیست.

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

اگه منظورت تاریخ ازدواج و تولد ایناس.اینا براشون جزئیات هستن و جزییات براشون مهم نیست.

نه بابا تاریخ برام مهم نیست

خیلی از چیزا رو فراموش میکنه

مثلا اوایل رابطه هرچی گفتم بهش یادش نمونده

ولی من جز به جز حرفاش یادمه

نه بابا تاریخ برام مهم نیست خیلی از چیزا رو فراموش میکنه مثلا اوایل رابطه هرچی گفتم بهش یادش نموند ...

آره وقتی هم میگی کلا منکر میشن

آخ حرص در میارن 

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁

در مورد چیزای مهم و پر رنگ  دربارت نه 

اما چیزای بی اهمیت چرا 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚