2777
2789
عنوان

وزن بچه یک ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 19 پست
مولتی میدم با آهن...شیر گاو ب نظرت بهتره یا شیرخشک؟

حساسیت ب پروتیین گاوی ندارع؟؟ شیر محلی اگر در روز بیشتر از ۳۰۰ سی سی بخوره هم کم خون میشه هم یبوست میگیره ...هم ریفلاکسی بوده تشدید می‌کنه ....ن باید دارو بدی اشتهارش باز بشه چون ریفلاکسی بوده نباید داروهای بدی که زینک داره زینک ریفلاکس رو تشدید می‌کنه فولیک اسید یک تو آب حل کن بدش بخوره هر جور شده از صبح ببین چجوری اشتها میاد

علائمشو میگی من پسرم الان نزدیک ده ماه شده ولی هنوزم گاهی شبر بالا میاره دکترش میگه این به خاطر حساس ...

از اول ک دنیا اومد ۲۰ روزش ک بود ریفلاکس داشت دکتر تشخیص نداد تا شش ماهگیش ینی فکر کن این ریفلاکس چی کرد با بچه من همش دکتر اشتباهی دارو نفخ میداد برای من بالا نمی‌آورد ریفلاکس پنهان داشت بزن نت می‌دونی ..بچه شما بالا میاره خیلی خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساسیت ب پروتیین گاوی ندارع؟؟ شیر محلی اگر در روز بیشتر از ۳۰۰ سی سی بخوره هم کم خون میشه هم یبوست م ...

ن حساسیت نداره...یعنی جدای ازاینکه بهش قطره آهن میدم فولیک اسید هم بدم؟روزی سه دفعه غذا میخوره...صبح وعصر وشب...سه دفعه همشیر خشک هردفعه 120 تا...میوه هم میدمش...والا من زینک هم میدم...فک نمیکردم واسه رفلاکس خوب نباشه

ن حساسیت نداره...یعنی جدای ازاینکه بهش قطره آهن میدم فولیک اسید هم بدم؟روزی سه دفعه غذا میخوره...صبح ...

ببخشید تا قبل از یکسالگی چند بار در روز و چند سیسی شیر میخورد ؟؟ 

پسر من نهایت ۵۰۰ تا بخوره یعنی کمه ؟؟