سلام دوستان..بچه ام یک سالشه...امروز بردم واکسن زدم وقدووزن...وزنش 9 کیلو بود بهیار میگه کمه...باید ده کیلو باشه...آخه بچه ام دوهفته پیش ویروس هم گرفت آب شد...وزن تولد 2300...یک ماهم زودتر ب دنیااومده..مسمومیت بارداری گرفتم....نظر شما چیه؟(دوستانی که بچه اشون زودتربه دنیااومده خواهش میکنم شما حتماجواب بدید)
مولتی میدم با آهن...شیر گاو ب نظرت بهتره یا شیرخشک؟
حساسیت ب پروتیین گاوی ندارع؟؟ شیر محلی اگر در روز بیشتر از ۳۰۰ سی سی بخوره هم کم خون میشه هم یبوست میگیره ...هم ریفلاکسی بوده تشدید میکنه ....ن باید دارو بدی اشتهارش باز بشه چون ریفلاکسی بوده نباید داروهای بدی که زینک داره زینک ریفلاکس رو تشدید میکنه فولیک اسید یک تو آب حل کن بدش بخوره هر جور شده از صبح ببین چجوری اشتها میاد
علائمشو میگی من پسرم الان نزدیک ده ماه شده ولی هنوزم گاهی شبر بالا میاره دکترش میگه این به خاطر حساس ...
از اول ک دنیا اومد ۲۰ روزش ک بود ریفلاکس داشت دکتر تشخیص نداد تا شش ماهگیش ینی فکر کن این ریفلاکس چی کرد با بچه من همش دکتر اشتباهی دارو نفخ میداد برای من بالا نمیآورد ریفلاکس پنهان داشت بزن نت میدونی ..بچه شما بالا میاره خیلی خوبه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!