2777
2789
عنوان

دوستان خواهشا پر بازدید کنید

161 بازدید | 2 پست

لطفا برید روی لینک زیر و این کارزارو امضا کنید که تراپی های بچه های اتیسم تحت پوشش بیمه قرار بگیره واقعا کمرمون خم شده زیر بار هزینش بخدا فقط تو ایران هزینه هاشون با خانواده هاس بخدا از نون شبم میزنم برای هزینه هاش و بقیه خانواده ها همینن که اگه این کارو نکرده بودم الان بچم انقدر پیشرفت نمیکرد ممنون میشم همکاری کنید 

https://www.karzar.net/38023

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

عزیزم پسرت چطوره بهتر شده  بزرگ بشن بهتر میشن؟ 

درمان داره ؟میگی نداره  پس ایناای که مصاحبه میکنن  میگن ما اوتیسم بودیم  خوب شدیم  یعنی خیلی بهتر شدیم پس اینا کی هستن   حتما درجشون خفیف بوده!

بچتون دیر به حرف اومد؟ پسر من سه سالشه ۱۰ تا لغت بلده تک کلمه ای حرف میزنه  شش ماهه دارم از پوشک میگیرمش جیششو نمیگه  خودم فکرمیکنم علائم خفیفشو داره  یادحداقل بیش فعالی داره  خیلیم دست بزن داره 

عزیزم پسرت چطوره بهتر شده  بزرگ بشن بهتر میشن؟  درمان داره ؟میگی نداره  پس ایناای که ...

سلام عزیزم اتیسم یه طیفه و درجه بندی داره لطفا ببرش یه جای معتبر تست بده

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.