2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سوال بپرسیم همین جا جواب میدین

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
بله گلم 

من دخترم 11 سالشه و ی پسر 7 سالهـ هم دارم 

اما نمیدونم چرا احساس میکنم اونجوری ک باید نمیتونم ب دخترم محبت کنمـ و بهش نزدیک بشم وخیلی عذاب وجدان دارم و احساس میکنم مادر خوبی نیستم براش با اینکه این حس و نسبت ب پسرم ندارم و فک میکنم پسرمو بیشتر دوست دارم 

دخترم خیلی سرزبون داره و خیلی هم مغرور 

اگه دعواش کنم خیلی کم پیش میاد ک معذرت خاهی کنه  این خیلی منو ناراحت میکنه 

و خیلی هم پرخاشگر هستش و هر کی بهش حرفی بزنه همون لحظه جوابشون و میده ومن نمیدونم رفتار درست با دخترم چیه و چطور باهاش رفتار کنمـ

همسرم خیلی بهش محبت میکنه همه مناسبت ها براش کادو میخره و دوست داره ک بوسش کنه بره بغلش ولی دخترم خیلی ازش فاصله میگیره 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
من دخترم 11 سالشه و ی پسر 7 سالهـ هم دارم  اما نمیدونم چرا احساس میکنم اونجوری ک باید نمیتونم ...

عزیزم این بخاطر اینکه که رفتار شما باهاش خوب نیست 

و دخترت خودش رو لایق دوست داشته شدن نمی‌بینه 

تلگرام دارین ؟تا براتون فایل بفرستم ؟

عزیزم این بخاطر اینکه که رفتار شما باهاش خوب نیست  و دخترت خودش رو لایق دوست داشته شدن نمی‌بین ...

بله میشه درخاستم و قبول کنید