2777
2789
عنوان

لاغری

94 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها کی آلفا اسلیم خورده من خیلی بی‌قرارم وزنم 61هست باسن و رانم چاقه بقیه جاهام خیلی لاغره ده روزه میخورم اظطراب منو کشته چیکار کنم یک روز در میان بخورم

برای لاغری میخوری ؟؟؟؟ 

اره دوازده روزه میخورم دو کیلو کم کردن ولی قلبم تند میزنه بی حال میشم میگم یه روز در میان بخورم اثرش می‌ره آخه پایین تنه ام خیلی اذیتم می‌کنه نمی‌خوام باسنم معلوم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من وقتی گرفتم که وزنم شصت و پنج بود خیلی کم کرده بودم نباید می‌گرفتم 

من می‌خوام بشم پنجاه و هشت یا هفت بعدش اصولی میخورم اگه دیدم میرم بالا میگن جی سی خوبه خیلی لاغر می‌کنه اما نمی‌دونم آلفا منو خیلی ترسوند بعدش خوندم همون علایم رو تو جاهای دیگه معتاد می‌کنه دیدم منم این علایم رو دارم همینجوری انداختم کیسه زباله اگه دیدم وزنم دوباره میخواد بره بالا که نمی‌خوام حتما جی سی میگیرم 

من می‌خوام بشم پنجاه و هشت یا هفت بعدش اصولی میخورم اگه دیدم میرم بالا میگن جی سی خوبه خیلی لاغر می‌ ...

جی سی خیلی گرونه

خب تو که وزنت پایینه و‌ خوبی دیگه واسه چی میخوای کمتر بشی

جی سی خیلی گرونه خب تو که وزنت پایینه و‌ خوبی دیگه واسه چی میخوای کمتر بشی

میدونی گفتم اگه رسیدم به وزن ایده الم دیدم نمیتونم نگه دارم یک روز در میان میخورم قرص رو که استخدام رو ببنده تا وقتیکه بدنم به نخوردن عادت کنه شاید هم نخریدم تجربه ده روزه که دارم میترسم 

2790
2778
2791
2779
2792