2777
2789
عنوان

خونریزی واژن هنگام مدفوع

3917 بازدید | 11 پست

سلام من ۶ هفته باردارم رفتم سونو ساک خالی دیدن گفتن دو هفته دیگه بیا. لکه بینی داشتم که شیاف دادن یکم بهتر شدم ولی دوروزه صبح که میرم دستشویی بعد از مدفوع از واژنم خون میاد زیاد هم نیست زود قطع میشه. به نظرتون چیکار کنم کسی مثل من بوده؟

برو دکتر و بگو حتما‌...من اینجوری بودم چند بار و هربار سقط شد یه بارم خونریزی قط شد ولی چون جنین رشد نکرده بود کورتاژ شدم

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو دکتر و بگو حتما‌...من اینجوری بودم چند بار و هربار سقط شد یه بارم خونریزی قط شد ولی چون جنین رشد ...

دکتر فقط شیاف داده گفت دو هفته دیگه بیا ببینیم جنینی تشکیل شده یا نهون تو ۶ هفته فقط کیسه زرده رو دید

یعنی در طول روز لکه بینی داشتی و صبح خونریزی واژن؟

من سقط زیاد داشتم...یه بارش که کل روز لک قهوه ای داشتم...یه بارش هم مثل شما موقع دسشویی رفتن.

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
یعنی در طول روز لکه بینی داشتی و صبح خونریزی واژن؟

سلام شما رفتین دکتر من باردار نیستم ولی دو سه روزه موقع مدفوع کردن از واژن خون میاد میدونین علت چیه؟

واسه حل شدن مشکلاتمون یک صلوات میفرستین
سلام شما رفتین دکتر من باردار نیستم ولی دو سه روزه موقع مدفوع کردن از واژن خون میاد میدونین علت چیه؟

سلام عزیزم من بخاطر بارداری بود و خوب شدم بدون هیچ دارویی علتش همون بارداری و جفت پایین بود 

عزیزم من پایین جواب دوستمون دادم اره از واژن بود ولی بخاطر جفت پایین بود از مم

سلام مرسی عزیزم من رفتم دکتر گفت دهانه رحمم زخم بزرگ هست دارو داد

واسه حل شدن مشکلاتمون یک صلوات میفرستین