2777
2789

خیییییییلی خیییییییلی خیییییییلی اذیت میکنه عین بچه دوساله بهونه گیری میکنه همیشه ی خدا قهره یک یا دوروز آشتی دوباره قهر

کلافم کرده اسیر شدم 

دیروز با خاله هاش و داییش و بچهاشون رفتیم بیرون بعد یهو تو جمع یه محش زشت خیلی رکیک بد بد به (مادرم زد اخه با مادرم هیچ جوره کنار نمیاد و قهره)

شب بهش  گفتم چرا منو تو جمع از رو میبری خجالت میکشم میگه دلم میخواد گفتم پدرت خیلی باشعوره وقتی تو فخش میدی خجالت میکشه سرشو میندازه پایین گیر داد به اینکه تو منظورت اینه که من بی‌شعورم و دوباره قهر!!!! 

دیگه تا یه هفته قهر و آسایش و آرامش منو میگیره 

نمیدونم چرا اینجوریه چیکار کنم 

متاسفانه به شدت مادریه اما مادرشم پشتشه حتی وقتی تو جمع منو فحش میدم مادرش میزنه زیر خنده😪

دوونم کرده خیییییلی اذیت میکنه داغونم کرده 

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهري خدا نجاتت بده واقعا اگه بچه نداري جدا شو حتي اگه كسي پشتت نيست

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
بجاى معجزه برين مشاوره عزيزم 

نمیاد و همچین پولی هم بهم نمیده اصلا هیچ کس رو تو دنیای به این بزرگی قبول نداره 

از همه ایراد میگیره حتی با فک و فامیل خودشم خوب نیست همه از نظرش ایراد دارن فقط فقط فقط مادرش یه انسان خوبه و هزچی بگه همونه که مادرشم متاسفانه مادرشوهره و اصلا به این فکر نمی کنه این زیر پا نشستن ها اگه منو داغون میکنه زندگی بکه خودشم داغون میکنه😓

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 
خواهري خدا نجاتت بده واقعا اگه بچه نداري جدا شو حتي اگه كسي پشتت نيست

بچه دارم نمیتونم 

دخترم نه سالشه پسرم هفت 

کسی هم پشتم نیست نمیتونم بچهامو ول کنم اصلا پدری برای اونها هم نیست 

چرا زندگى ميكنى باهاش ؟

چیکار کنم تو عقد بارها گفتم طلاق گفتم این مرد زندگی نیست اما خونوادم حمایتم نکردن الانم که بخاطر بچهام نمیتونم دلم نمیاد بچهام رو الاخون بالاخون کنم

کاش برام دعا میکردین شاید دعاتون گرفت و منم یه روز خوب رو تجربه کردم😭😭😭

بچه دارم نمیتونم  دخترم نه سالشه پسرم هفت  کسی هم پشتم نیست نمیتونم بچهامو ول کنم اصلا پ ...

اهان حالا كه پا بچه ميونه فرق داره ختم ايت الله حق شناس بردار خيلي مجربه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
کاش برام دعا میکردین شاید دعاتون گرفت و منم یه روز خوب رو تجربه کردم😭😭😭

الهي بحق اين ماه عزيز و بزرگ خدا به دلت نگاه كنه و حاجتتو بده شوهرت سر به راه و مطيعت بشه دستت از ازارت برداره و زندگيت گلستان بشه