2777
2789
دوتا از خواهرام همسرشون از خودشون کوچیکترن البته در حد یکی دو سال، و این موضوع ربطی به خوشبختی نداره

نه منظورم اون نیست آخه خیلی مطالب نوشته احساس مادر فرزندی میاد یا احساس دیر آماده شدن برای فرزند داشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منظورم اون نیست آخه خیلی مطالب نوشته احساس مادر فرزندی میاد یا احساس دیر آماده شدن برای فرزند داش ...

اصلا اینطور نبوده هردو احساس خوشبختی دارن و زندگی موفق

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

من دیدم زنی که 8سال بزرگتر بوده هنوز باهمن و درظاهر ک خوشبختن

یه زنم 5سال اما جدا شدن

یکی هم دو سال و خیلی خوبن باهم

اما ربطی به خوشبختی نداره

اصلا سن مهم نیست مگه وقتی دختر 15،20ساله میدن ب مرد30،40ساله میمرسن خوشبخت میشه یا نه😐

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  
راضی هستین؟ احساس حمایت شدن از طرفش دارید؟

اره راضیم 

نمیگم اختلاف نظر نداریم،خب البته مربوط میشه به تفاوتای فردی و شخصیتی نه سن و سالمون 

بعدم اینکه من معیارم سطح فکر و فهم وشعورش بود 

و اینکه رفتارش بچگانه نبوده ،منم رفتاری نکردم که حس کنه میخوام واسش بزرگتری کنم 

همون اوایل واسش جا انداختم که تو همسرمی جدای این قضیه که چندسال تفاوت سنی داریم،مهم اینه که تفاهم و گذشت داشته باشیم و پخته و سنجیده رفتار کنیم

جالب نیست چون روتون نمیشه بگید ازش بزرگترید! تو ذهن خودتونم همش حس بدی داری 

من با افتخار میگم ۵سال بزرگترم 

مگر ک ذهن کوتاهی داشته باشم بدم بیاد

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
اره راضیم  نمیگم اختلاف نظر نداریم،خب البته مربوط میشه به تفاوتای فردی و شخصیتی نه سن و سالمون ...

چقدررر عالی انشاالله که هر روز زندگیتون پر شور تر و شادتر از دیروز باشه🤲🏻😍🧿