2777
2789

پدر مادرم چیزی نمیگن ولی از رفتاراشون میفهمم که دوست دارن قبول شم امسال، ولی خوب نخوندم خیلی استرس دارم دارم افسردگی میگیرم خوابم نمیبره از فکر و خیال.. خاله هام و عمو اینا و همسنای فاپیل یه جورایی کنایه میزنن خیلی اذیت میشم.. بگین چی کار کنم لطفا...😭😭😭💔

به قول چارلی چاپلین: زندگی شاید اون جشنی نباشه که آرزوشو میکردی، ولی حالا که دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص ❤😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی روحیه ادم تاثیر میذاره ناخواگاه :)

آره با من انقد تند رفتار میکنن که بعضی شبا از حال بد خوابم نمیبره...انگار من درس می خونم اونا خسته میشن...اما  ب خودم میگم یه روز همه اینا تموم میشن 

آره با من انقد تند رفتار میکنن که بعضی شبا از حال بد خوابم نمیبره...انگار من درس می خونم اونا خسته م ...

دقیقا...

منم کنکوریم

این مدت مونده تلاشمو میکنم.

ان شالله رشته مورد علاقمو بیارم

اگه نشد ، قطعا سرزنش میشنوم هم از خانواده خودم هم درجه ۲ و ...

عموم هنوز هیچی نشده ، اون روز بهش گفتم معلوم نیست شاید امسال اونجوری ک میخوام نشه ، گفت نشستی تو خونه مامان بابات پول نون و غداتو میدن ، یسال دیگه خرج بذاری؟...

یکی نیست بگه خوبه تو پول نونمو نمیدی نیش و کنایم میزنی :)

درهرصورت میشنوم اگه امسال خدایی نکرده نشد... اما سال بعد با تک رقمی جواب میدم.

دقیقا... منم کنکوریم این مدت مونده تلاشمو میکنم. ان شالله رشته مورد علاقمو بیارم اگه نشد ، قطعا ...

دقیقاا متوجهم چی میگی...منم همین فکرو میکنم ..اوضاع همیشه به یک شکل نمیمونه

دقیقاا متوجهم چی میگی...منم همین فکرو میکنم ..اوضاع همیشه به یک شکل نمیمونه

دقیقا

قرار نیست اگه از یه بار بی تجربگی و اشتباهات ضربه خوردیم ، اونم تو سن جوونی ، تا اخر عمر برگردیم بهش و خودمونو تباه کنیم...

ازش فرصت میسازیم