2777
2789
عنوان

سابلمینال

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 45 پست
عزیزم ویدیو بیست ثانیس ینی فقط با روزی بیست ثانیه درست میشه ؟

اوهوم چرا که نه.یبار گوش بدی فقط یادت نره.تو اطلاعات خود چنل لیست کانالاش هست برو تو کانال سوال و جواب اونجا به سوالات رایج جواب داد ک چیکار کنی چیکار نکنی

اره حی.فرمولش رو که سازنده ها نمیگن عزیزم. محرمانه اس بقول خودشون 

مودهیپنو ای که داری خیلی قویه؟خودم یکی دارم عملکردش خوبه میگن روزی یک بار ولی من بیشتر گوش میدم چون گفته بودن برونریزی نداره

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرافات نوین

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
خرافات نوین

قبول نداری خارج شو و توهین نکن حرف شما یعنی دروغگو بودن همه ما

پس بهترین کار اینه از تاپیک خارج بشید خانم محترم 

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین  
قبول نداری خارج شو و توهین نکن حرف شما یعنی دروغگو بودن همه ما پس بهترین کار اینه از تاپیک خارج بشی ...

احوال شما حاج خانوم؟ 

دو کلمه گفتم « خرافات نوین » 

کجاش توهین بود

دلیل علمی و منطقی واسه این مزخرفات دارین عزیز دل؟ 

« علمی » و « منطقی »

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
احوال شما حاج خانوم؟  دو کلمه گفتم « خرافات نوین »  کجاش توهین بود دلیل علمی و منطقی وا ...

نوکریم عزیزم شما خوبی؟

گلم وقتی میگیم نتیجه گرفتیم یعنی چیزی به اسم خرافات وجود نداره

نوکریم عزیزم شما خوبی؟ گلم وقتی میگیم نتیجه گرفتیم یعنی چیزی به اسم خرافات وجود نداره

قربون روی ماهت

ولی فکر نکنم نتیجه گرفتن دلیل منطقی ای باشه

احوال شما حاج خانوم؟  دو کلمه گفتم « خرافات نوین »  کجاش توهین بود دلیل علمی و منطقی وا ...

چیزی حدود ۹۵ درصد زندگی هر شخص به ناخواگاه اون شخص مربوط میشه و از اونجا که ناخواگاه بدون منطق،تلقین های تکرار شونده رو میپذیره سابلیمینال روی ناخواگاه اثر میزاره 

این یه توضیح خیلی مختصره 

اگر دوست داشتی بیشتر در مورد ناخواگاه اطلاعات داشته باشی کتاب غول درون پیشنهاد خوبیه

چیزی حدود ۹۵ درصد زندگی هر شخص به ناخواگاه اون شخص مربوط میشه و از اونجا که ناخواگاه بدون منطق،تلقین ...

حالا از کجا محدوده ۹۵ درصد رو پیدا کردین؟ 😂

عزیز من، اگر امکانش هست شما که در این مورد اطلاع زیادی داری برای من یک دلیل علمی بیار که اینا خرافات نیستن

حالا از کجا محدوده ۹۵ درصد رو پیدا کردین؟ 😂 عزیز من، اگر امکانش هست شما که در این مورد اطلاع زیادی ...

دلیل منطقی اینکه شما فردی هستین که به هیچ عنوان دلتون نمیخواد چیزی رو متوجه بشید و چشمتون رو روی همه چیز بستید و میگید دنیا سیاهه 

این بحث بسیار گستردست و با طرز تفکر شما عمرا با منطقی ترین دلایل قانع بشید 

به خودتون زحمت بدید به جای جر و بحث با اعضای سایت یکم مطالعه و تحقیق کنید 

بی زحمت دیگه ریپلای نکنید ممنون

مودهیپنو ای که داری خیلی قویه؟خودم یکی دارم عملکردش خوبه میگن روزی یک بار ولی من بیشتر گوش میدم چون ...

اره..اگه خودشون گفتن برون ریزی نداره فکر نکنم عیب داسته باشه.اما مود هیپنو انقد قویه که بیشتر گوش دادن باعث برون ریزی میشه و با همون بار اول گوش دادن نتیجه میگیری