2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنید؟

104 بازدید | 16 پست

سلام شبتون بخیر 

تازه عضو شدم و خب راهنماییم تموم شده

میخوام برم فنی حرفه ای و زیر رشته ی حسابداری چون درآمدش خوبه و گفتم در کنارش میتونم طراحی لباس برم یا نوازندگی ولی بیشتر به نوازندگی علاقه دارم... 

گفتم رشته ی حسابداری رو انتخاب کنم که درآمد داشته باشم و در کماراش برم سمت هنر که علاقه ی زیادی دارم

حالا چطوره؟ 

نگید تجربی و انسانی چون واقعا علاقه ندارم😄

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم مسخرم میکنید یا هرچیزی😅

دوست دارم اگر نوازندگی خوندم بتونم با خواننده های معروف کار کنم یا برای خودم آکادمی بزنم

به نظرتون میتونم؟ 

خیلی ناامیدم در این باره و اصلا اعتماد به نفس ندارم:)💔

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..
من خودم ساز میزنم کار فنی هم دارم میرم یاد میگیرم 

راستش خیلی گیجم

حس میکنم نمیتونم خوب باشم... 

چرا؟ مشکل چیه 

نمیدونم 

با اینکه همه میگن توی همه چی استعداد دارم ولی از خودم راضی نیستم 

حس میکنم در اون حد نیستم که بتونم با هنرمندا کار کنم در آینده

اصلا اعتماد به نفس حتی برای حضور توی جمع خانوادگی هم ندارم... 

زیاد به خودت سخت نگیر مگه قراره ما چی باشیم؟ همین که یکم کار کنیم کاری به کسی نداشته باشیم خیلی خیلی ...

مرسی از نظرتون 

حس میکنم شاید اهدافم خیلی بچه گونست

ولی خب اصلا مثل بیشتر همسن و سالام تو فازای دیگه نیستم 

برای همین یکم درگیر آیندم

دوست دارم آدم مفیدی باشم

اما نمیدونم چی میشه

دوستام میگن برای نوازندگی تا پارتی نداشته باشم نمیتونم کاری کنم

و خب دارن ناامیدم میکنن

نظر شخصی من زیاد به خودت گیر ندخ هیچ کس کامل نیست اصلا قرار نیست ما کامل باشیم ما ناقصیم همینه که هست رشته تحصیلیت شوخی نگیر میخوای  حساب داری چند رو برو کنار یه حساب دار بشین خودت میفهمی  این همونه یا نه ببین تو چی گرایش داری و درسته  اصلا واسه کلاس تیپ شغل خودت لای منگنه نکن  بدبخت میشی له میشی 

با ارامش تحقیق کن در مورد شغل ها از نزدیک برو ببین ببین باحالش حال میکنی  همین دیگه موفق باشی 

ممنونم از نظراتتون

واقعا کمکم کرد خیلی مچکرم❤️

مرسی از نظرتون  حس میکنم شاید اهدافم خیلی بچه گونست ولی خب اصلا مثل بیشتر همسن و سالام تو فاز ...

نوازندگی رو بزن یه چیز دیگه هم کنارش میشه ادامه داد   اصلا لازم نیست مفید باشی تو فقط مسئول خوشحالی خودتی نه بقیه یه راه باحال پیدا کن با عشق برو دنبالش 

موسیقی زیاد پول ساز نیست اوکی یه رشته دیگه ام کنارش بخون  هر کس شخصیت خودش داره کاری به بقیه نداشته باش 

بله صحبتاتون کاملا درسته

فقط یه سوال من یکم دیر متوجه میشم😅

نوازندگی مثل پیانو یا ویولن اینا ایران خوبه؟ 

نمیدونم شاید بتونم حرفه ای شم و یه چند نفر معرفیم کنن به خواننده های خوب... 

در کنار همون شغلم البته

ببخشید خیلی سرتونو درد میارم..