موج_آبی مدیر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 3962 عنوان امروز خدا بهمون رحم کرد😭😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 2470 بازدید | 101 پست دو ساعت پسرم تو جنگل گم شد و سرگردون بود 😭😭😭😭😭 1401/03/27 | 22:19 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موج_آبی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 3962 واااااااااااااااای چه وحشتناک یعنی این خبر اون لحظه حس و حالم درست مثل زمانی بود که بهم زنگ زدن گفتن داداش ۳۲ سالم فوت شد درست مثل زمانیکه زنگ زدن بهم که داماد ۲۱ سالم تو آب بندان غرق شد درست همون حس و حال و داشتم😭😭😭😭
chmginam عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 4386 بازم شما کس و کار دارید من اگه خدای نکرده روزی بچم جایی گم بشه خودم تک و تنها باید برم دنبالش.هیچ کس ... وایمنم پستتو خوندم دلم گرفت🥺 به نیت خوب شدن پسر قشنگم سوال های درسی از کلاس اول تا پنجم رو جواب میدم
موج_آبی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 3962 چند تا بچه داری دو تا یه دختر هم دارم دانشجو ترم دوم
ملکامممممممممممم عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 8891 چند روز قبل تو یکی از روستاهای اطراف پسره ۱۶ ۱۷ ساله رو رفیقاش بردن جنگل هزار بلا سرش اوردن بچ ... چ بلایی لینک چت ناشناسم https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532 پارادوکس یعنی ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂
موج_آبی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 3962 خداروشکر که حال خودش خوبه شما هم انقدر خودتو اذیت نکن پاشو یه نماز شکر بخون دلت آروم بشه اره همینجور افتاده ام جون ندارم پاشم باید برم نماز بخونم
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 32533 خدا رو شکر.۴ گوشه قرآن رو بزن تو یه کاسه اب و بده اون آب رو پسرت بخوره .خودت و شوهرتم بخورین.برای ترس خیلی خوبه. دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
موج_آبی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 3962 نماز شکر بخون عزیزم خدا رو شکر💗 مرسی عزیزم واقعا از ته دل خدا رو امروز حس کردم قربونش بشم
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 چند روز قبل تو یکی از روستاهای اطراف پسره ۱۶ ۱۷ ساله رو رفیقاش بردن جنگل هزار بلا سرش اوردن بچ ... 😱😱 چه بلایی؟ جنسی یا مواد ؟ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
موج_آبی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 3962 خداروشکر که پیدا شده فقط اون پسره که گفتی روستای اطرافتون چ بلایی منظورته؟ همسن های خودش؟ پ ... تجاوز و تموم بدنشو با سیگار سوزوندن و ..... پدر نداشت فوت شده بود
سرنگ عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 6936 نخیر ،دلت که خنک میشه بالاخره خیلی عذر میخوام ولی اگه بچه اتفاقی براش بیفته یا گم بشه دل خنک شدن و دعوا کردن مدیر گروه و اردو چه سودی داره
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 پسرم خوبه خدارو شکر قراره قربونی کنیم بدیم به نیازمند هر چند که اگه تموم زندگیمو بدم به بودن ک ... 😭😭😭 عزیزم چقدر سختت شده ....خدارو شکر پیدا شد آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
موج_آبی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 3962 چ بلایی زیاد آزارش دادن خیلی خیلی تموم تن بچه و کف پاهاشو با سیگار سوزوندن
موج_آبی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 3962 خدا رو شکر.۴ گوشه قرآن رو بزن تو یه کاسه اب و بده اون آب رو پسرت بخوره .خودت و شوهرتم بخورین.برای تر ... مرسی عزیزم خوب شد یادم انداختیا اره حتما اینکارو میکنم
سرنگ عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 6936 وایمنم پستتو خوندم دلم گرفت🥺 همیشه میگم خوش بحال اینا که اگه اتفاقی بیفته کلی خانواده و فامیل و دوست و همسایه دارن به دادشون برسه
موج_آبی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 3962 😱😱 چه بلایی؟ جنسی یا مواد ؟ ازار جنسی دادن بچه رو