2777
2789

برودور دور 

کیک درست کن 

𝑻𝒉𝒆𝒔𝒆 𝒅𝒂𝒚𝒔, 𝑰'𝒎 𝒍𝒆𝒕𝒕𝒊𝒏𝒈 𝑮𝒐𝒅 𝒉𝒂𝒏𝒅𝒍𝒆 𝒂𝒍𝒍 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒂𝒃𝒐𝒗𝒆 𝒎𝒆 این روزا همه‌ چی رو می‌ سپارمـ دست خدا که خودش هر چیزی که از توان من خارجه رو راست و ریسش کنه💭🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خونه مادری خواهری 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂

شوهرت و پسرت کجان

𝑻𝒉𝒆𝒔𝒆 𝒅𝒂𝒚𝒔, 𝑰'𝒎 𝒍𝒆𝒕𝒕𝒊𝒏𝒈 𝑮𝒐𝒅 𝒉𝒂𝒏𝒅𝒍𝒆 𝒂𝒍𝒍 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒂𝒃𝒐𝒗𝒆 𝒎𝒆 این روزا همه‌ چی رو می‌ سپارمـ دست خدا که خودش هر چیزی که از توان من خارجه رو راست و ریسش کنه💭🌸

برو خونه مادرت 

خیاطی کن

کتاب بخون

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
بزن بیرون کارایی کن که همیشه وقتش نداشتی

امضات😍🙌

نوکر گیستم😁

جوون نورچشممی