2777
2789
عنوان

اگ ۵۰تومن داشتید چیکارمیکردید؟

120 بازدید | 8 پست

طلا؟ 

گوشی ولپتاپ؟

فرش ومبل؟

نمیدونم چیکارکنم همه رو هم نیاز دارم جز طلا (اصلا اهل طلانیستم اینایی هم ک دارم توکمدهست نمیندازم از لحاظ پس انداز میگم طلا)

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شهرستانم بااین مقدارهم میتونم مبل بخرم هم فرش کم باشه شوهرم میندازه روش

قیمتا اونجا چه خوبه، همین کارو بکن اول دکوراسیون خونه اتو درست کن بعد به فکر پس انداز و طلا باش

بستگی ب شرایطت داره مثلا اگر خونه داری و مستاجرنیسی شک نکن اول فرش و مبل میگرفتم اما اگر مث من مستاجری اشتباه نکن فقط طلا بخر برا پس انداز 

منم ب حرف بقیه گوش ندادم تو مستاجری اومدم وسایلمو عوض کردم همه رو شیک کردم حالاهرسال رو دوشمه ک ازین خونه ب اون خونه الانکه عاقلتر شدم میگم عجب خریتی کردم خونه گرفتم باپولشون الان راحت بودم و کم کم عوض میکردم 

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
بستگی ب شرایطت داره مثلا اگر خونه داری و مستاجرنیسی شک نکن اول فرش و مبل میگرفتم اما اگر مث من مستاج ...

ن خونه مال خودمونه اما شوهرم تنها هدفش اینه ک خونمونو عوض کنه بریم بالاشهر ویه خونه بزرگتر واسه همین اینقدر دودلم خودش ومامانم میگن بزاررفتی خونه بهتر همه روباهم عوض کن ونو کن الان هرچقدر بگیری بچت کثیف وخراب میکنه دودلم میکنن ازوناری وسایلم خیلی قدیمی تیس ۴ساله اومدم خونه خودم

ن خونه مال خودمونه اما شوهرم تنها هدفش اینه ک خونمونو عوض کنه بریم بالاشهر ویه خونه بزرگتر واسه همین ...

منم موافقم باشون باور کن بهتره 

من یکسال بعد عروسیم از مبل و پرده و ظروف اشپزخونه و غذاخوری و قاشق و لیوان و...همه رو عوض کردم الان خیلی راضی ام‌ اما ناراحتم چون خونه ندارم مستاجرم هرجا خونه میگیرم بااین قیمتا هرسال خونمون کوچکتر میشه و من نصف بیشتر لوازمم تو کارتون تو کمد دیواریه و اصلا استفاده نمیشه پس اشتباه منو نکن 

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
منم موافقم باشون باور کن بهتره  من یکسال بعد عروسیم از مبل و پرده و ظروف اشپزخونه و غذاخوری و ...

مرسی فزیزم از راهنماییت چشم😘😍