2777
2789

۳۳سالمه دو تا بچه دارم  واقعا تو خونه حوصلم سر میره هیچ کار هنری هم بلد نیستم خستممممممم از خودم

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از صبح الی آخره شب مثله حمال در حاله کار کردن و بچه داری میباشم ..

اصلا مگه وقت گیر میارم که حوصله ام هم سر بره🥴

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
خوب برو یادبگیر....مقصر خودتونید میشینید بیخ خونه

بچه هامو چکار کنمم

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.

خب تو روستا باشی چه اشکال داره من کرج هست هم فنی حرفه ای فرهنگسرا نزدیکه تقریبا، کلاس رایگان هست ولی  برم برا رفت و آمد ویت نمیذارم  تو اینستا کلی کلاسای آموزشی هست الان بافتنی بافت.گیوه مکرومه بافی کاموابافی خطاطی و نقاشی رو دانلود کردم که. انشالله یادبگیرم بعدم پیج فروش کارهای هنریمو بزنم  ،دوتا بچه دارم و شاغل هم هستم، خانه دار هستی کلی کار هنری میتونی انجام بدی آها یادم رفت عروسک سازی رو هم از اینستا دارم یاد میگیرم 

خب تو روستا باشی چه اشکال داره من کرج هست هم فنی حرفه ای فرهنگسرا نزدیکه تقریبا، کلاس رایگان هست ولی ...

من دوست دارم خیاطی،رو از،اینستاگرام یاد بگیرم میگم شاید نتونم. شما چطور میتونی؟اصلا میشه؟ 

من دوست دارم خیاطی،رو از،اینستاگرام یاد بگیرم میگم شاید نتونم. شما چطور میتونی؟اصلا میشه؟ 

من خیاطی برام سخته، ولی علاقه داشته باشید گروه تلگرام مجازی هم هست از اول آموزش میدن 

من خیاطی برام سخته، ولی علاقه داشته باشید گروه تلگرام مجازی هم هست از اول آموزش میدن 

شما دارید گروهش رو