2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هر شب میاد خونمون...

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 37 پست
۲۲ سالگی بچه دار میشین همینه مگه دیوونه بودی خواهر تقصیر تو نیست تقصیر اون شوهرته که ناراحت نشیا اصل ...

ن اتفاقا اونا رو نمیشه با خانوادشون در انداخت من حودم همجا جواب دادم و میدم ولی شوهرمم اینجوری نیس ک بگه نگو 

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
منم تو این وضعم ولی با مامان خودم بچه خوابش میاد میگه نه بذار خسته بشه راحت بخوابه اما بچه خوابش می ...

چه خوبه یه نفر درکت کنه دیگه چون بزرگترن فک میکنن فقط حرف خودشون درسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی کمک مالی باشه دخالتاشون هم هست بهشون بگید کمک احتیاج نداریم دخالتی هم نکنید.من هیچ وقت مادرشوهرم هیچ کمکی بهم نکرده اصلا چند بار گفت  بچتو کهنه کن پوشک گرون   یه بار محکم بهش گفتم این مسائل به من‌و همسرم مربوط شما دخالت نکن اینقدر بدش اومده بود ولی دیگه نگفت.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
چه خوبه یه نفر درکت کنه دیگه چون بزرگترن فک میکنن فقط حرف خودشون درسته

و این که قبول ندارن که مادر قلق بچه خودش رو میدونه. که کی بخوابه کی شیر بخوره 

غذای کمکی رو فکر کنم شروع کردی .مصیبت ها ی جدیدی سر همین غذای کمکی قرار شروع بشه

۲۲ سالگی بچه دار میشین همینه مگه دیوونه بودی خواهر تقصیر تو نیست تقصیر اون شوهرته که ناراحت نشیا اصل ...

کلید خونم دارن ،صبح خوابی میان شب عین چی خوابت میاد باز میان  چیزیم بگم شوهرمو به جونم میندازن واقعا نمیدونم چقد دسگه صبر کنم تازه اینام که خوبه میان بچه رو میبرن چون شیر خشکیه میگن باید اجتماعی بشه بچه ۶ ماهه!۳ ساعت ۴ ساعت میگی راضی نیستم میگن ن تو نباید اینقد وابسته باشی مگه ما گازش میگیریم

و این که قبول ندارن که مادر قلق بچه خودش رو میدونه. که کی بخوابه کی شیر بخوره  غذای کمکی رو فک ...

خ  همین شبا چون برنج میخوره دلش درد میگیره چون من زیاد بهش دادم قطعنم ربطی به این نداره که خودشون گوشت میزلرن دهنشو و بستنی و آب هندونه

خ  همین شبا چون برنج میخوره دلش درد میگیره چون من زیاد بهش دادم قطعنم ربطی به این نداره که خودش ...

یا خدا 

بچه ۶ ماههای فرنی ارد برنج با حریره باید بخوره همین

پدر معده اش رو درآوردن واسه همینه گریه میکنه

خودت آب به موقع بده بهش و نذار آشغال به خوردش بدن و دایمتیکون یا گرایپ میکسچر بعد از غذا بهش بده