2777
2789

سلام 

خانومااااا لونه اون سري رو انداختم رفت همه جارو تر و تميز كردم گاز رو اوردم اينطرف تا زيرشم تميز كنم ك ديدم ي لونه ديگ درست كرده ك ب بغل افتاده پشت گاز اونم انداختم رفت اما ولكن نيستن باز هرروز هي ميومدن تا امروز ك ديدم باز تو جا سيبزميني پيازم ك طبقه وسطش خاليه لونه كردن و ي تخم گذاشتن چ كنم😭😭😭😥😥

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبد وصل کنید براشون  اونجا تخم بزارن

اصلا دوس ندارم بيان كثيف كاري ميكنن 

ولي ميترسم گناه داشته باشه هي ميندازم ميرن هي ميان باز

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋

دیگه تخم گذاشته بزار دربیاره

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

یاکریم رو سیفون ما لونه کرده بود :/ گفتم یه بار دیگه بیای پراتو قیچی میکنم  دیگه نیومد...&nbs ...

اخي ترسيد بيچاره😂😂