2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟!  بهم زدی یا ن

من تو نامزدی نع 

تو عقدم ما نامزدی نداشتیم 

تو عقدم مدام پشیمون میشم همیشه 

ن اینکه با این ادم ازدواج کردم کلا از اینکه زود ازدواج کردم پشیمون میشن حالا هرکی میخواست باشه😢

منم این احساسو دارم😶 چندسالته، نامزدت چنده

شما عقد ک نبستین؟

چرا این احساسو داری؟؟؟ من چون هنوز سنم کم بود خیلی بی‌تجربه‌ بودم و اشتباه خیلی کردم و اینکه خیلی احساسی وابستم

برای داشتن ی زندگی خوب باید سیاست و تجربه داشته باشی ک کمتر کسی تو سن ۱۸ سالگی اینارو داره

من ۱۸ سالم بود همسرم ۲۳ عقد کردیم 

الان ۲۰ سالمه

شما عقد ک نبستین؟ چرا این احساسو داری؟؟؟ من چون هنوز سنم کم بود خیلی بی‌تجربه‌ بودم و اشتباه خیلی ک ...

منم ۱۸ ام با ۱۴ سال اختلاف سنی 

ن عقد نیستیم ولی تا ماه آینده عقد میکنیم 

با هرکی مشورت میکنم ک احساس پشیمانی دارم میگن پسر به این خوبی چته واقعاا🙃🚶‍♀️

بیشتر حس پشیمونیم بخاطر اینه ک فکر میکنم عجله کردم شاید اگر یکی دوسال دیگه میموندم شاید موقعیت با اختلاف سنی کمتر پیش میومد

منم ۱۸ ام با ۱۴ سال اختلاف سنی  ن عقد نیستیم ولی تا ماه آینده عقد میکنیم  با هرکی مشورت ...

عزیزم 

۱۴ ساااااالل خیلیه‌ها!!!!!!

می‌دونی عزیزم ب بعدش فکر کن تو هنوز جوونی اون با اختلاف ۱۴ سال از تو پیرتره 

منم دقیقا ی خواستگار داشتم ۱۴ سال ازم بزرگتر بود ولی قبول نکردم 

میدونی چون اختلاف سنیتون زیاده اگه دیر بچه‌دار شی بعدا شوهرت سنش بالاست و حوصله زیاد نداره 

اگرم زود بچه‌دار شی ک خودتم زود درگیر زندگی  و بچه میشی 

اینا معایبشه 

امااااا 

مزایایی هم داره مثلا منو همسرم هردو بچه بودیم و هستیم هردو هم بچه بازی درمیاریم گاهی همو اذیت میکنیم اما حس میکنم ی مرد ۳۲ساله خب پخته‌تره و خیلی جاها ک تو بچگی کنی اون هواتو داره و نمیزاره اتفاق بدی بیفته 

البته اگه ادم خوبی باشه و دوستت داشته باشه 

نمونش دوست خودم ک همیشه شوهرش هواشو داشت و بچه‌بازیاشو تحمل کرد 

اما دوستم الان دیگه بچه‌دار شده خودش ۲۰ شوهرش ۳۳ سالشه 

عزیزم  ۱۴ ساااااالل خیلیه‌ها!!!!!! می‌دونی عزیزم ب بعدش فکر کن تو هنوز جوونی اون با اختلاف ۱۴ ...

انشالله خوشبخت بشین 

خیلی ذهنم درگیره انقد فکر کردم دیگه سردرد گرفتم 

میترسمم با خانوادم حرف بزنم چون از اول نظر خودمو خواستن الان بگم پشیمونم شاکی میشن 

از طرفیم معلومه دوسم داره و اهل دود و رفیق بازیم نیست منظورم اینه ویژگی خوبم داره 

خیلی گنگم نمیدونم اصن چیکار کنم. دعا کن برام 😕♥

انشالله خوشبخت بشین  خیلی ذهنم درگیره انقد فکر کردم دیگه سردرد گرفتم  میترسمم با خانوادم ...

ان‌شاءالله عزیزم

همچنین توهم ان‌شاءالله هرچی ب صلاحته پیش بیاد 

الان ک نامزدین اصلاااا ب اختلاف سنیتون فکر نکن

تییییز باش فقط ببین باهم کنار میان تو میتونی اخلاقشو تحمل کنی و.... 

ب این ک موقعیت خوبم در آینده‌ها گیرت میاد فکر نکن شاید ی پولدارترشو پیدا کنی اما پسر صادق و سالم خیلییییی کمه 

ببین اگه اهل دروغ نیس اهل پنهون کاری و پیچوندن نیس بچسب بهش😍

ان‌شاءالله خوشبخت بشی عزیزم❤️

ان‌شاءالله عزیزم همچنین توهم ان‌شاءالله هرچی ب صلاحته پیش بیاد  الان ک نامزدین اصلاااا ب اختل ...

توکل برخدا 

مرسی ک نظر دادی، عاره واقعا پسر سالم کمه 

فدا همچنین🤍✨