فرزانه۷۶ مدیر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2267 عنوان خانمای خونه دار(پس نداز) | مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 32 پست سلام خانوما،شما ماهانه چقد پول میگیرین از همسرتون؟،چجوری پس انداز میکنین؟ 1401/03/27 | 11:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28559 والا اتفاقا یه دختر دارم خرج و مخارخ اون نمیزاره پس انداز کنم،خدا یاورتون باشه سه تا سخته😄 ماشاالله بچه ها همیشه نیاز دارن منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
فرزانه۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2267 بخدا منم همینم خیلی سخته من بیرون هم کار میکنم اخه خورد و خوراک اینقد گرونه،خیلی باید هنر کنیم پس انداز کنیم🥲
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 42931 اینم خوبه،من هر کاری میکنم تا سر ماه نرسیده همه پولم خرج میشه🤦♀️ من یع کارت جدا یعنی حساب تو یه بانک دیگه باز کردم میزیرم اون توکارتشم خونه میزارمکه وسوسه نشم بیشتر از پولم خرج کنم پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
فرزانه۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2267 به نظرت خوبه من خودم همیشه به خودم میگم چرا پس انداز نمیکنیم در صورتی که همون سه تومن مثه پس اندازه ... اره خب هر چی تونستی پس انداز کنی همون غنیمته ،حتی اگه کم باشه
mahdie_r عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 10134 اخه خورد و خوراک اینقد گرونه،خیلی باید هنر کنیم پس انداز کنیم🥲 من پس انداز میکنم امسال حقوق شوهرم خدا رو شکر رفت بالا ولی باز به سختی میرسونم
فرزانه۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2267 ماشاالله بچه ها همیشه نیاز دارن اونم بچه های الان،خیلی امکانات میخوان،با اینکه همشو فراهم نمیکنیم ولی باز کم میاریم😩
mobi1993 عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 394 من چرا خوندم مهمان دار😐😐😑😑 اخه یه تاپیک مهمانداری هم هستاحتمالا کنارهم بودن اشتباه خوندی مبینا هستم
فرزانه۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2267 من یع کارت جدا یعنی حساب تو یه بانک دیگه باز کردم میزیرم اون تو کارتشم خونه میزارم که وسوسه نشم بی ... اره پول که میرسه همون اول باید سهم پس انداز رو بزاری کنار وگرنه خرج میشه
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28559 اونم بچه های الان،خیلی امکانات میخوان،با اینکه همشو فراهم نمیکنیم ولی باز کم میاریم😩 آره والا دختر من همش تو دیوار اینو میخوام اونو میخوام منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
فرزانه۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2267 من پس انداز میکنم امسال حقوق شوهرم خدا رو شکر رفت بالا ولی باز به سختی میرسونم اره در هر شرایطی باید پس انداز باشه
فرزانه۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2267 آره والا دختر من همش تو دیوار اینو میخوام اونو میخوام دقیقا دختر منم هر چی تو کارتن و تلویزیون و دست بچه ها میبینه میگه میخام😑
zahraaa2 عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1472 خوبه؟ من احساس میکنم سخت باشه مخصوصا حمل و جابه جاییشون من همه خریدا با همسرمه. با هم میریم خرید ... عادت کردم دیگه مهد و مدرسه بچه هامم باخودمه مسیر دور خواهش میکنم با تاپیک های سرکاری مخ ماروکارنگیرین
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 42931 اره پول که میرسه همون اول باید سهم پس انداز رو بزاری کنار وگرنه خرج میشه دقیقا پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 42931 عادت کردم دیگه مهد و مدرسه بچه هامم باخودمه مسیر دور ماشین داری یا پیاده؟من الان کلاس زبان پسرم تقریبا بهم دوره. قراره رفتنی با تاکسی ببرمشبرگشت پدرش بره دنبالشمن خودم پیاده برمیگردم ولی خوب هوا گرمه پسرم اذیت میشه پیاده بیاد.همسرمم ماشین و میبره.نیست پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔