کسی هست از داروها و روشای طب سنتی واسه درمان معدش نتیجه گرفته باشه؟ حالت تهوع دایمی ک اذیت کننده باشه چجور برطرف میشه؟ ب جز قرصای لانزا و فاموتیدین ک زیاد تاثیری نداشتن ... پیشنهادی ندارید؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای خواهر دست رو دلم نزار که خونه بهتر که نشد بدترم شد طوری که دیگه رفتم اندوسکوپی
نتیجه اندوسکوپی چی بود؟ منم فک کنم باید برم ی دوره لانزا خوردم اوکی شدم باز شروع شد، الان فاموتیدین میخورم امشب باز تهوع داشتم ی دونه کیلیدینیوم سی خوردم یکم اروم تر شدم.
نتیجه اندوسکوپی چی بود؟ منم فک کنم باید برم ی دوره لانزا خوردم اوکی شدم باز شروع شد، الان فاموتیدین ...
گفت مشکلی نیست من یکشنبه نوبت دارم حالم اصلا اوکی نیست تازه بعد دوماه یه هفته پیش از بیمارستان مرخص شدم دکترا تشخیص نمیدن مشکل از چیه میگن شاید عفونت واژینال باشه براهمین چندتا سونو و اسکن اینا باید دوباره بیمارستان انجام بده برام
خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»