2777
2789
عنوان

پسر بچه جیغ جیغو و ناآروم رو چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 20 پست
من عزیزم یمدت افسردگی داشتم اصلا حوصله نداشتم اونم برا اینکه جلب توجه کنه با اینکه کارشو انجام بده ج ...

بنظرتون تو این سن میفهمه ک وقتی محلش نزارم یعنی از رفتارش ناراحتم و درستش کنه؟ چون اکثر اوقات با بی محلی بیشترش میکنه جیغهاش رو. هررر کی منو میبینه میگه صدای بچه ت میاد چشه اینقدر جیغ میکشه، تحملمون داره تموم میشه متاسفانه

حرفتون رو‌قبول دارم، و خداروشکر بیشتر پیش خودمونه مگر اینه گاهی پیش بیاد اونطوری پیش مادربزگش اینا ب ...

خب  اولا بچه های الان باهوش تر از نسل قبل هستن دوما پدر بزرگا و مادربزرگا هم بی حوصله آن با شیوه تربیت دوره خودشون .

ولی موضوع نگران کننده ای نیست .

نوه خواهر من میاد خونه ما سه سالش 

وقتی میاد همه وسایل دم دستی را جمع می‌کنیم 

بچه ها خیلی وقتها تونسته بددخلقی میکنن تا به خواسته شون برسن .

یکم هم بی توجهی لازم 

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب  اولا بچه های الان باهوش تر از نسل قبل هستن دوما پدر بزرگا و مادربزرگا هم بی حوصله آن با شیو ...

البته من مشاور خانواده هستم 

نه کودک 

ولی فکر میکنم این مشکل الان تقریبا دامن گیر اکثر پدر مادرا هست 

چون بچه ها باهوش ترند 

البته من مشاور خانواده هستم  نه کودک  ولی فکر میکنم این مشکل الان تقریبا دامن گیر اکثر پ ...

ممنونم ازینکه وقت میزارید.

باباشم موقع بچگی همش اسباب بازی میشکونده ولی جیغ نمیکشیده مثل پسرمون،باباش آدم با استعداد و نخبه س، ولی دلیل نمیشه رفتارش رو قبول کنم و به خودم بگم باهوشه عیب نداره.خداکنه زودتر آروم بشه، دعاکنین برام

ممنونم ازینکه وقت میزارید. باباشم موقع بچگی همش اسباب بازی میشکونده ولی جیغ نمیکشیده مثل پسرمون،باب ...

تمنا دارم 

بچه اس درست میشه .بعضی وقتها شکوندن اسباب بازی نشانه نبوغ و هوش بچه اس.

من دیدم بچه ای که تمام ماشینهای برقیشو می‌شکست. الان مهندس مکانیک انگلیس.

زیاد وسواس نداشته باشید .

تمنا دارم  بچه اس درست میشه .بعضی وقتها شکوندن اسباب بازی نشانه نبوغ و هوش بچه اس. من دیدم بچ ...

توکل به خدا ک از هوش باشه و عصبی نباشه، بحث وسواس نیس چون بقیه هم اذیت میشن و همش میگن چرا اینجوریه ما هم کم طاقت شدیم. بازم ممنون