2777
2789

سلام دوستان، ی پسر بچه دارم ک هممممش در حال جیغ کشیدنه و اسباب بازی میشکنه هر چی داشته باشه، خودمم گاز میگیره. نمیدونم چکارش کنم، بعضیا میگن توجه نکن بهش، بعضیا میگن باید بیشتر باهاشون وقت بگذرونی تا آروم بشن، کسی تجربه ای داره؟ پسرم چندماه دیگه ۳سالش میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم گاز ميگيره بقيه رو هم ميزنه اما وسايلشو نميشكنه تنها باشيم اصلا اذيت نميكنه همش ميشينيم با هم ماشين بازي ميكنيم اما تا ميرم خونه داداشم ميره موهاي دختراشو ميكشه با اينكه خيلي دوسشون داره

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
سلام  غیر از شما ناز کش دیگه داره ؟ مثل خاله پدر بزرگ عمه و....

آره داره.

ولی مثلا آرومه تا من رو میبینه شروع میکنه به ادا اطوار درآوردن و گریع و جیغ، نه همیشه ولی غالبا وقتی خودم هستم بیشتره رفتاراش.نمیدونم چکاری درسته

من دخترم همینجوری بود البته اسباب بازی نمیشکست فقط خیلی جیغ میزد اینقد وابسته بود بهم محلش نمیزاشتم میگف مامان قهری؟؟😐😐 مامااااان ؟؟؟؟؟؟بعد خوب میشد شماهم بیشتر توجه کنید اکثر برای جلب توجه هست

دلتو.بسپار.به.اون.بالایی.همه.چی.اوکی.میشه.

راستش شاید حرفم درست نباشه اما من یجورایی به این رسیدم که آروم یا شیطون بودن بچه به شانسه

چون من بچه های دختر عمم از بچگی آروووووم و ساکت بودن از در و دیوار صدا درمیومد از اینا نه. خودمم همین بودم خیلی آروم بودم. 

اما داداشم از وقتی چشم باز کرد گریه و جیغاش شروع شد😂یعنی باورتون نمیشه ما میرفتیم بیمارستان از بخش نوزادا فقط صدای گریه و جیغ داداشم میومد و ما صدای گریشو میشناختیم😂😂😂

بعصیا هم میگن به دوران بارداری مادر هم بستگی داره، برعکس مامانم بارداری خیلی آرومیم داشت اما داداشم لجباز و گریه عو و شیطون در اومد😂😂

من دخترم همینجوری بود البته اسباب بازی نمیشکست فقط خیلی جیغ میزد اینقد وابسته بود بهم محلش نمیزاشتم ...

خب آخه چقدر توجه.... بچه های دیگه رو میبینم چقدر آرومن، نا خیلی از اول بهش بها دادیم. شما از توجه کردن نتیجه گرفتی یا از بی محلی؟

آره داره. ولی مثلا آرومه تا من رو میبینه شروع میکنه به ادا اطوار درآوردن و گریع و جیغ، نه همیشه ولی ...

واقعیت قضیه اینکه نسخه های که اینجا میدن نمیشه بهش اعتماد کرد .

البته شاید افراد با تخصص جزعی باشن .

اما دوتا اصل رعایت کنید شاید جواب داد.

اول اینکه بچه را پیش کسی نزارید برید دنبال کار .مثل خرید و ....مگر صددرصد مجبور باشید .

دوم خوراکی های پر انرژی بهش زیاد ندید .

وقتی بچه پیش افراد دیگه باشه چندگانگی را می‌فهمه ولی توان توضیح نداره  اون عصبانیت تغییر مسیر میده. تبدیل به رفتارهای میشه که بتونه اعتراضشو بهتون بگه 

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند
خب آخه چقدر توجه.... بچه های دیگه رو میبینم چقدر آرومن، نا خیلی از اول بهش بها دادیم. شما از توجه کر ...

من عزیزم یمدت افسردگی داشتم اصلا حوصله نداشتم اونم برا اینکه جلب توجه کنه با اینکه کارشو انجام بده جیغ میزد ولی وقتی باهاش زیاد بازی میکردمو خیلی کم دعواش میکردم خیلی خوب بود بعضی اوقاتم اذیت میکرد محل نمیدادم خودش چون تحمل قهر نداشت خوب میشد .بعضی بچها کلا ارومن . بعضی هام نه شما وقتی خوبه باهاش بازی کنید تا حد امکان دعوا نکنید جوری که وقتی دو دقه محلش نزازید نتونه تحمل کنه کم کم اروم میشه دقیقا دختر منم اینجوری خوب شد

دلتو.بسپار.به.اون.بالایی.همه.چی.اوکی.میشه.
واقعیت قضیه اینکه نسخه های که اینجا میدن نمیشه بهش اعتماد کرد . البته شاید افراد با تخصص جزعی باشن ...

حرفتون رو‌قبول دارم، و خداروشکر بیشتر پیش خودمونه مگر اینه گاهی پیش بیاد اونطوری پیش مادربزگش اینا بزاریمش. فقط من الان نمیدونم طبیعیه اینکاراش؟ نیاز به دکتر درمون داره؟ ایراد از خودمه یا چی...خسته مون کرده با جیغ کشیدن و بیقراری