2777
2789

سلام امشب واقعا به این نکته که دتیا واسه کسی واینمیسته رو درک کردم ی سال دور خودم چرخیدم و حالا باورش برام سخته میخوام پشت کنکور بمونم .ولی خودم قبول کردم .امسال اولین سال پشت وایستادنم بود .مامانم بقلم میکنه میگه میبینم اون روزیو که قبول بشی بقلت کنم .و حالا من نمی دونم چطور قرار با رتبه صدهزار موجه اش کنم .خوب من به هردوشون بد کردم .می ترسم از اینکه امیدشونو نا امید قرار بکنم .خجالت می کشم .اصلا نمی دونم چطور زمان گذشت .خودم قبول کردم دوستام قرار قبول بشن و قرار کلی سرزنش شم .بچها چطور از این فشار روانی خلاص شم ؟ نظر خودم اینکه دوروز بعد کنکور شروع کنم به درس خوندن تا بفهمن که قبول نمیشم .😢😢

الان بخون خیلی بهتر از۱۰۰ هزار میشه

خودم پشتم درکت میکنم

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ ی ذرم خوندی بشین با همایشا جم بندی کن همایش 20 30 درصد میزارن رو درصد جا نزن

میشه همایش معرفی کنی برای شیمی 🥺 نیاز به درصد ۲۰ _ ۳۰ شیمی دارم من

میشه اگه امضامو دیدی یه ثانیه چشماتو ببندی از خدا بخوای کمکم کنه ؟! 😃🌱 ممنونم گشنگم
بچها قربونتون بشم .🌱💛 .من مشکلم تحمل کردن فشار روانی خس میکنم ازم متنفر قرار بشن مامان بابام

به نظرم که تو قراره متنفر بشی 

چون رو تو بیشتر فشاره 

بخشید اگه اینطوری گفتم بهت 

ولی منم الان تحت فشارم 

منم دومین سال و بازم نشد  بعضی وقتا نمیشه واقعن هرچقدرم زور بزنی منم باورش کردم  ولی خیل ...

خوندی ؟اینکه آدم ی تکون به خودش بده خیلی قشنگتر از اینکه به راحتی هیچ کاری نکنه