سلام عزیزم رژیم خاصی نداره... من دیر به دیر سایت میام شرمنده نتونستم جواب بدم ...
ممکنه رژیم بگیرید و خواست خدا چیز دیگه باشه
ولی انشالا خدا بدختر گل و صالح بهتون عطا کنه ..
فقط رازیانه بخرید دم کنید هم خودتون هم همسرتون بنوشید روزی یه لیوان ... یا دولیوان ...رازیانه دختر زااا میکنه ... اگه خدا بخواد ... انشالا ..
روزهای اصلی تخمک گذاری اقدام نرید ... ولی مثال امروز تخمک گذاری هست دوروز دیگه اقدام کنید ... ولی خیلی دیر هم نباشه که تخمک قدرتشو ازدست بده .. چون تخمک نباشه که نمیشه ...خود رازیانه فعالیت تخمک هارو قوی تر میکنه و اندازه و تعداد تخمک هم زیاد ..البته تجربه خودم هست شاید صحت علمیش ثابت نشده باشه ..ولی. رو فعالیت تخمک تاثیر داره و عالی میکنه ...
منتهی رازیانه پرولاکتین و تیروئید تاثیر میزاره ... اول باید چکاب بدید ببینید تیروئیدتون و پرولاکتینتون نرمال هست بعد استفاده کنید ... من سلامت بود آزمایشاتم ... ولی ازین موضوع اطلاع نداشتم .. خودم و زن داداشم خوردیم دخترمون شد ...این رو یه خانومی اینجا گفتن که رازیانه پرولاکتین و تیرویید رو تاثیر میزارن اول چک بشه نرمالن بعد استفاده بشه ..ولی ما استفاده کردیم عالی بود ...بغیر روز تخمک گذاری ..روزهای بعد حتما یه روز درمیون اقدام ... کنید
انشالا سلامت باشید و خدا گل دختر سالم و ناز عطا کنه ...
ب