2777
2789

سلام مهربونا 

واسه رشته حقوق بدون کنکور معدل کل ملاکه یا معدل کتبی نهایی ؟ واسه کسی که تجربی خونده آشنا شدن با درساش سخته ؟تا حالا آزمون وکالت دادین ؟ چطوره کلا؟

سلام دانشگاه پیام نور بخونی بهتره بهت خیلی سخت میگذره ولی سوادت خیلی میره بالا

شما دانشجو پیام نور بودید؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دارم میخونم 

ببخشید میدونید دروس بدون منبع کدوما میشن ؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
ممنون عزیزم  اما من برعکسش رو شنیدم

مجبوری کتاب بخونی برای همین اگه واقعا خوب بخونی خیلی خوبه وگرنه خیلی سخت میشه 

ممنون عزیزم  اما من برعکسش رو شنیدم

نمیدونم والا ولی هم اینکه امتحانای پیام نور تستیه واسه آزمون خوبه  همم اینکه باید کل کتابو بخونی ولی کلی از بخشارو دانشگاهی دیگه حذف میکنن 

نمیدونم والا ولی هم اینکه امتحانای پیام نور تستیه واسه آزمون خوبه  همم اینکه باید کل کتابو بخون ...

مرسی گلم 

شما جواب سوالای دیگم رو نمیدونی ؟ راحتی معدل که کدوم رو میخوان؟