2777
2789

سلام بچه ها اگه شما بخواهید خونتونو بازسازی کنید یا بدید کسی براتون کار طراحی داخلیش رو انجام بده،ترجیح میدید توی اینستا طراحتون رو پیدا کنید یا توی گوگل سرچ میکنید؟یا کار دیگه ای برای پیدا کردنش انجام میدید؟

جوابتون برام خیلی خیلی مهمه 

ممنون میشم اگه جوابم رو بدید 🥺

Crois en toi 

به کسی میدم که نمونه کاراش رو دیده باشم و تجربه دیگران رو هم بدونم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

به کسی میدم که نمونه کاراش رو دیده باشم و تجربه دیگران رو هم بدونم

مرسی که جواب دادید 🥰

خب این نمونه رو ترجیح میدید توی سایت ببینید یا اینستا؟

Crois en toi 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تجربه شخصی خانوادمون تو بازسازی خونه

دقیقا مامان بابای من همینکارو کردن: از اینستا و pinterest طرح در میاوردن، رنگ و دیزاین انتخاب می کردن اما دو تا مشکل وجود داشت

۱. پیدا کردن دیزاینری که تو ایران بتونه دقیقا رنگی که می خوای، طرحی که میخوای، دکوری که می پسندی رو دربیاره به شدت کمه. یه چیزی نشون میدی یه چیز دیگه برات درمیارن

۲. مشکل مصالح و مواد اولیه تو ایران: خیلی از چیزایی که انتخاب می کنی طرف برمی گرده بهت میگه تو بازار نیست و پیدا نمیشه

از ایده های اینترنتی ایده بگیر ولی اصلا انتظار نداشته باش تو ایران بتونن عین اون کار کنن. حداقل اکثر طراح ها و کارگرا

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
مرسی که جواب دادید 🥰 خب این نمونه رو ترجیح میدید توی سایت ببینید یا اینستا؟

اینستا 

چون می تونم نظرات افراد رو هم بخونم 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ببین تجربه شخصی خانوادمون تو بازسازی خونه دقیقا مامان بابای من همینکارو کردن: از اینستا و pinterest ...

می‌دونم عزیزم به خاطر اینه که طراحی ها با سیستم انجام میشه و باید توی بازار بگردی که متریال ها خیلی نزدیک باشند به طراحی 

یا خیلی از طراحی ها رو دقیقا میشه اجرا کرد ولی کارفرما حاضر نیست براش هزینه بیشتر بپردازه 

من خودم طراحی و اجرا انجام میدم همیشه توی اینستا تبلیغ میدادم می‌خوام یواش یواش روی تبلیغات سایت هم کار کنم برای همین پرسیدم اینستا رو ترجیح میدید یا سایت 🥰

Crois en toi