بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر گرون من کلینیک میرم 10 تومن شد چند نفر هم از اقوام رفتن پیش همین دکتر کارش خیلی خوبه&nbs ...
آدرسش کجاس؟اسم دکتر چیه
|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
میشه آدرس یا اسم کلینیک و دکترتو بگی ما فامیلامون همدانن اگه بشه برم اونجا چون تهران گرونه
|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
۳۰ ک زیاده من چند جا قیمت کردم ۲۰ ۲۵ بود راضی هستی از کارش ادرسشون کجاست؟
من یه بار قبلا دندونامو ارتودنسی کردم برای اینکه صاف بشن پیش همین دکتره. اون موقع پنج شیش تومن شد . الان ارتوسرجریه یعنی ارتودنسی با جراحی فک میخوام انشاالله پیشش انجام بدم
شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی.......اما حالا که به آن دعوت شدی زیبا برقص..
نسرین محمودی یک کلینیک هست مخصوص دندان پزشکیه من خودم اهل سنندج هستم ولی از دکتر های اینجا را ...
چند روز باید موند اونجا؟ بیشتر از یه ماه طول میکشه؟
بعد همش باید رفت چکاپ؟