یامووووووررر مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1959 عنوان بعد هر پروفایل تا مدتها حالم بده 339 بازدید | 13 پست سلام دوستانحاهربار پروفابل میزارم تا مدتها همش دلم میخاد با همسرم دعوا کنم چرا واقعا؟پر از عصبانیت میشم بهانه گیر میشم و تا مدتها تو خونمون جنگ و دعوا میشع و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد... 1401/03/26 | 18:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_جان عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 11713 از خودتون عکس میزاری ؟! چشم میخوری... غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونهی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷
بادکنکمم عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 2337 الان منتظری ما بگیم چشم میخوری ؟😄😄نه بابا برید مشاوره درست میشید فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه
یامووووووررر مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1959 توپروفایل میذاری؟؟ عصبی میشی😳 اره واقعا هر بار عکس گل میزارم ولی بخاطر بعضی دشمن ها گاهی عاشقانه میزارم و میگم اینبار چبزی نمیشهاما از فرداش حالم خراب میشه همش دلم دعوا میخاد و دل آشوبه میشم و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
یامووووووررر مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1959 نمیدونم چشم زخمه یا چی ولی در حد جنون میرسم و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
آرزومو عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 729 اخه چراعزیزم خب عوضنکن اگه اونجوری راحتی زندگی روزیادسختش نگیرگلم خداروعشقه
یامووووووررر مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1959 اخه چراعزیزم خب عوضنکن اگه اونجوری راحتی زندگی روزیادسختش نگیرگلم بخاطر بعضی ادم ها میزارم اونها که وقتی تو زندگیم اختلاف انداختن و حالا نشستن دارن میخندن و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
عصبانیم عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 1952 منم اینجوری بود برام قبلا دیگه عکسه نتی میزارم بعد تقریبا یکسال یه ماه پیش یه عکس از خودمون گراشتیم که باز دعوای بدی کردیمو یادم اومد عکسمو باید عوض کنم
یامووووووررر مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1959 منم اینجوری بود برام قبلا دیگه عکسه نتی میزارم بعد تقریبا یکسال یه ماه پیش یه عکس از خودمون گراشتیم ... عکس بچه ها رو میزارم حتماااااا اتفتقی میفته حتما عکس که میزارم انگار فقط رو من اثر داره همسرم ریلکسه من از فرداش روانی میشم و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
عصبانیم عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 1952 عکس بچه ها رو میزارم حتماااااا اتفتقی میفته حتما عکس که میزارم انگار فقط رو من اثر داره همسرم ... منم شوهرم هیچیش نمیشد من کل کلو دعوا راه مینداختم بی جهت