2777
2789
عنوان

اگه با پسری که از همه لحاظ خوبه ولی لکنت زبانه خفیف داره....

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 29 پست

شوهر منم بچه بود لکنت داشت(شوهرم پسر داییم هست)

یعنی همه ی بچه های داییم تا بچه بودن اینجوری بودن بعد خوب شدن

الان من بچه دارم اصلا خدارو شکر اینجوری نشد

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی به خودت بستگی داره.ببین میتونی بعدا تحقیرش نکنی یا توی جمع خجالت زده نشی.اگه روح بزرگی داری میتونی چون تو نزدیکان ما هست پسری که لکنت شدید داره و مهندس هست وضیعت خوب...همسرش خیلی باهاش صبوری میکنه یعنی اصلا تو جمع ناراحت نمیشه و زندگی خوبی دارن درضمن دوتا بچه داره که اصلا لکنت نگرفتن

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
اره.. چون حل شدنیه به مرور.. میتونه لکنتش خوب شه.. ملاک ازدواج سوای قیافه و پول اول اخلاق باشه.. بقی ...

مشکلی ندارم فقط میترسم اگه بچه دار بشم مشکل داشته باشه بچه

شوهر منم بچه بود لکنت داشت(شوهرم پسر داییم هست) یعنی همه ی بچه های داییم تا بچه بودن اینجوری بودن ب ...

خداروشکر عزیزم آخه میگه توی اقوامشان کر و لال داشتن

افاقا من تو دانشگاه هم یکی از دوستام لکنت داشت

چقدر هم درسش خوب بود همش معدلش بالا بود و چه اعتماد بنفسی هم داشت با لکنتی که داشت پاسه بچه های ضعیف تر کلاس میزاشت و بهشون یاد میداد

بعدها خوب شد مثلا یکی دو سال که گذشت خوبه خوب شد

فقط هر حرفی که میخاست بزنه قبلش یه نفس عمیق میکشید بعد حرف میزد خوبه خوب شد

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
با گفتار درمانی درست نمیشه؟! البته نشه هم بنظرم ایرادی نداره اما اگه بهش ترحم داری یا فکر میکنی ای ...

نمیدونم دلم گرفته دوست دارم گریه کنم.خودمم نمیدونم

خداروشکر عزیزم آخه میگه توی اقوامشان کر و لال داشتن

اهان اینو دیگه نمیدونم

بنظرم از مشاور صد در صد کمک بگیر

این پسر ۳۲ سالشونه یعنی خوب میشن؟

اره اون موقع ما میرفتیم دانشگاه بیست و سه اینا بودیم

فک کنم گفتار درمانی رفته بود

اخه یهو رفته رفته خوب شد