2777
2789
ان شالله که خوب بشم  ۳۸ هفته و ۳ روز  از ساعت یازده کم کم درد داشتم شش بعد از ظهر بدنی ...

خداروشکر عزیزم،بچه چندمته؟؟جنسیتش؟

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه دوم هست  پسر😊

قدمش خیر باشه،منم بچه دومم پسره الان باردارم،مبخام بدونم پسز سخت تره یا دختر؟همه میگن پسر 😭حالا استرس گرفتم،اهفته 34ام

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
قدمش خیر باشه،منم بچه دومم پسره الان باردارم،مبخام بدونم پسز سخت تره یا دختر؟همه میگن پسر 😭حالا است ...

دختر سخت تره درد دختر سرده درد پسر گرمه

دختر ک رایمان میکنی مثله اینه کمرت میخواد نصف بشه برای پسر میپیچه تو دلت

قدمش خیر باشه،منم بچه دومم پسره الان باردارم،مبخام بدونم پسز سخت تره یا دختر؟همه میگن پسر 😭حالا است ...

ان شالله بسلامتی فارغ بشید و بغلش کنین

من دردم هردوتاش یه جور بود ولی فکر میکدم چون زایمان دوم هست بخیه نخورم که بخیه زیاد خوردم ولی بعد یک ماه خوب شدم و سرپا شدم  سر دخترم  تا مدت طولانی حالم بد بود

ان شالله بسلامتی فارغ بشید و بغلش کنین من دردم هردوتاش یه جور بود ولی فکر میکدم چون زایمان دوم هست ...

خداحفظشون کنه واست عزیزم،ممنون،منم اولیم دختره

دختر سخت تره درد دختر سرده درد پسر گرمه دختر ک رایمان میکنی مثله اینه کمرت میخواد نصف بشه برای پسر ...

وای کاش راحت باشه

مگه برای چکاب بعد از زایمان نرفتی؟

روز هفدم زایمانم رفتم همه چی اوکی بود دکترم گفت بخیه ها جذب شده و عفونتم نداری 

اما از روز سی م درد وسوزش گرفتم و عفونت کردم دارو استفاده کردم خوب شدم تا امروز الان دوباره سوزش و درد دارم

وای کاش راحت باشه

خدا کمک میکنه من خودمم دختر اوردم تمام درد زایمانم یک‌ساعت بود خدا بزرگه اصلا از الان تو فکرش نرو  من خودم شیک و مجلسی یا پای خودم رفتم زایشگاه کلی عکس گرفتم  اصلا درد نداشتم