سمانه_بانو1 مدیر استارتر عضویت: 1395/03/05 تعداد پست: 1982 عنوان میخوام پریود نشم! 174 بازدید | 11 پست هفته دیگه میرم مشهد دقیقا روز حرکتمون پریود میشم از روز تخمک گذاریم قرص جلوگیری خوردم الان ۳ روزه به شدت عصبی و پرخاشگر شدم.اشکال نداره دیگه نخورم؟لکه بینی بعدش نداره؟توروخدا هرکی میدونه راهنماییم کنه.چیکار کنم پریود نشم از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان... 1401/03/26 | 15:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jooj عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 3998 اینتشو نمیدونم.ولی من تا حالا نرفتم پابوس اقا.سلاممو برسون بگو حورا کفت توروخدا کمکم کن دیگه نمیتونم منتظر بمونم همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
سمانه_بانو1 مدیر استارتر عضویت: 1395/03/05 تعداد پست: 1982 اینتشو نمیدونم.ولی من تا حالا نرفتم پابوس اقا.سلاممو برسون بگو حورا کفت توروخدا کمکم کن دیگه نمیتونم ... حتما عزیزم انشالله به همین زودی قسمتت بشه.به هر چی که میخوای برسی از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...
jooj عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 3998 حتما عزیزم انشالله به همین زودی قسمتت بشه.به هر چی که میخوای برسی یادت نمیره؟؟؟؟؟؟توروخدا دعام کنیا دستم کوتاهه از ضریحش.دعا کن منم بطلبه.توروخدا یادت نره من بش میگم دکتر رضا یادت نره.صداش کنی دکتر رضا خودش میدونه منو میگی.خواهشا یادت نره همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
سمانه_بانو1 مدیر استارتر عضویت: 1395/03/05 تعداد پست: 1982 قرص نخوری 3-5روزبعدمیشی الان ۳روزشو خوردم میخوام دیگه نخورم هنوز تا موعدم هشت روز مونده.پریودمو بهم نمیریزه؟ از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...
سمانه_بانو1 مدیر استارتر عضویت: 1395/03/05 تعداد پست: 1982 یادت نمیره؟؟؟؟؟؟توروخدا دعام کنیا دستم کوتاهه از ضریحش.دعا کن منم بطلبه.توروخدا یادت نره من بش میگم ... عزیزم حتما دعات میکنم شات گرفتم تو گالریم بمونه یادم نره❤ از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...
jooj عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 3998 عزیزم حتما دعات میکنم شات گرفتم تو گالریم بمونه یادم نره❤ وای ممنونم.خدا خیرت بده.🥰 همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
سما123 عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 254 الان ۳روزشو خوردم میخوام دیگه نخورم هنوز تا موعدم هشت روز مونده.پریودمو بهم نمیریزه؟ چرا میریزه همین که قطع کنی 3-5روزبعدقطع میسی
سمانه_بانو1 مدیر استارتر عضویت: 1395/03/05 تعداد پست: 1982 چرا میریزه همین که قطع کنی 3-5روزبعدقطع میسی ممنون که جواب دادی عزیزم از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...