2777
2789
عنوان

بارداری و افسردگی

106 بازدید | 13 پست

نمیدونم چم شده.با کوچکترین حرفی گریم میگیره.یه ماهه دکتر گفته استراحت کنم مجبورم خونه خودم باشم از صب تا غروب تنهام.این تنهایی و فکرو خیالم یه طرف موضوعه.شوهرم کلا ادمیه که زود جوش میاره و عصبی میشه.تو این یه ماه بارها باهم دعوامون شده.الانم سر یه موضوعی اینقد غر زد و دادو فریاد کرد که آخرش قهر کرد از خونه رفت.منم نشستم تنها دارم گریه میکنم.اون بیچاره هم حق داره تمام کارای خونه و بیرون افتاده گردنش ولی کاش یکمم منو با شرایطمم درک میکرد که دست خودم نیست این بهانه گیریا و ناراحتیا😔

👨‍👩‍👧خدایا ممنونم ازت که منم لایق مادر شدن دونستی💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=241278621]رابطه نباشه بین زوجین همینطورمیشه[/QUOT

اره یکی از دلایلش همینه.ولی چیکار کنم دکتر گفته نزدیکی نداشته باشم😔

اوخی عزیزم یخورده صبر کن نی نی بدنیا بیاد خوب میشی 

کاش این روزا زود بگذره.همیشه تو ذهن خودم بارداریمو خیلی خوبو شیرین میدیدم.ولی از همون اولش همش استرسو ناراحتی کشیدم

وای شوهرت خیلی اشتباه میکنه🥺کاش این مدت هواتو بیشتر داشته باشه

اون بیچاره هم خسته شده دیگه هم ناراحتیای من تو خونه و هم مشکلات بیرون‌. اونم کم طاقت و عصبی😔

کاش این روزا زود بگذره.همیشه تو ذهن خودم بارداریمو خیلی خوبو شیرین میدیدم.ولی از همون اولش همش استرس ...

بنظرم سعی کن ب چیزای خوب فکر کنی خودتو مشغول کن فیلم کمدی ببین یوگا کار کن پادکست های مثبت گوش کن 

بنظرم سعی کن ب چیزای خوب فکر کنی خودتو مشغول کن فیلم کمدی ببین یوگا کار کن پادکست های مثبت گوش کن&nb ...

خیلی دارم تلاش میکنم.دلم واسه نی نیم میسوزه اون فرشته خداهم حتما اذیت میشه😔