2777
2789
عنوان

حسادت بچه اول به بچه دوم

1393 بازدید | 18 پست

دوستان بچه دوم شما چه واکنشی نسبت به تولد بچه دوم داشتند؟

چطوری حسودی میکردن؟

چه طوری واکنش و حسودی شون را نشان می دادند؟ و چطور کنترل میکردید؟

معمولا وقتی ب بچه کوچیکه بیشتر از بزرگه بش محبت میکنین

اون اولیه احساس کمبود محبت میکنه 

خودتونو بزور تو دل کسی نچپونید از باسنش میزنید بیرون، از ما گفتن بود:)برام مهم نیست تو راجبم چی فکر میکنی.مهم اینه که من خودمو میشناسم، خودم میدونم چجور آدمیم، دوس دارم چجوری باشم، چجوری بگردم، باور کن نظراتت برای من مهم نیست.چون نظرای تو برای خودته و به من اصن مربوط نمیشه.،،چایی که سرد میشه روش آب جوش میریزن که گرم شه؛ چایی گرم میشه ولی کمرنگ میشه.رابطه ها ام اینطورین ، شاید بعد از یه دعوا یا جدایی دوباره باهم گرم شید ولی اون رابطه کمرنگ میشه ، هیچی دیگه مثل قبل نمیشه هیچی،،بعضی وقتا یه دونه انگشت وسط برای اینکه طرف بدونه چه حسی داری کافی نیست. واسه همینه که دوتا دست داری:)‌‌‌،، برای عاشق شدن ، دوست داشتن کافی نیس اندکی خریت به علاوه گذشت به میزان لازم هم باید بهش اضافه کرد:) ‌تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفتو ببخشی، یه بار خودتو برای انتخابِ اشتباهت ببخشو تمومش کن‌‌،، 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره

حالل برا من دومی به اولی حسادت میکنه🤣🤣🤣

عاشق زندگیمم عاشق دخترامم عاشق همسرمم بابت این نعمت هام هرروز و هرروز شکر گذار خداوند مهربانم هستم خدایا شکرت خدایاشکرت خدایا شکرت  😍...     آقایون لطفا درخواست دوستی ندهید🙏
معمولا وقتی ب بچه کوچیکه بیشتر از بزرگه بش محبت میکنین اون اولیه احساس کمبود محبت میکنه 

اره دقیقا منم میخواستم بگم اگه مادر مدیریت کنه

این حسادت کم کم از بین میره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

هنوز دخترم دنیا نیومده با هربار خرید رفتن احساس میکنم پسرم داره ناراحت میشه و حسادت میکنه هرچند که هر دفعه یه چیزی برا پسرم میخرم اما باز اعتراض میکنه که بسه دیگه چقدر لباس میخری براش 

اون اوایل همش میومد رو شکمم یه دختر دارم شاه نداره میخوند حالا اینجوری

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

وقتی دخترم دنیا اومد 3سال پیش یه اسکوتر شوهرم خریده بود برای پسرم قایم کرده بودیم به‌ش دادیم گفتیم خواهرت آورده

پسرم 7سالشه هنوز خواهرش میبوسه میگه ممنونم اینوآوردی🤣

بچه های من خیلی با هم خوبن ما هیچ وقت به خاطر کوچیکه بزرگه رو دعوا نکردیم هر وقت هدیه میخریم برای دوتاش میخریم 

حتی تو بوس وبغل هم مساوات رعایت میشه 

والبته بزرگه رو خیلی تحویل میگیریم وتعریف میکنیم که تو خیلی حواست به خواهرت هست و.. 

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 

من بچه دومم والا خواهرم ک عاشقم بود و منم به بعدی حسادت نکردم حتی با فرقاشون

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..

من سر بچه دومم هیچ علمی نداشتم به حسادت بچه اول به بچه دوم

بخاطر همین پسرم خیلی حسود شد

دو سه بار میخواست دخترمو خفه کنه تو خواب 

کم کم درستش کردم

نوزاد تا سه ماه احتیاج خاصی به مادر نداره بجز خورد و خواب و پی پی

از شروع ماه دوم دیگه واسه بچه اولم بیشتر وقت میذاشتم

گاهی هدیه میخریدم چیزایی که خیلی دوست داشت رو

و میگفتم ببین ابجی خریده برات

آجی دوست داره بزرگ میشه بازی میکنه باهات

رفته رفته دید هنوز خودش تو اولویته حسادتش کم شد

سر بچه سوم و چهارمم دیگه میدونستم چکار کنم

دوران بارداریم بزرگارو میاوردم دور شکمم جمع میکردم از زبون بچه باهاشون حرف میزدم

نقاشی میکشیدم تو اتاقشون میذاشتم میگفتم اینو نینی فرستاده 

خرید میکردم میگفتم نی نی براتون هدیه خریده

و خداروشکر تاثیر داشت و حسادتی ایجاد نشد

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍