پری_با_موهای_قرمز مدیر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 عنوان دکتر زنان خوب برای سزارین اهواز | مشاهده متن کامل بحث + 8055 بازدید | 61 پست ممنون میشم یه دکتر خوب که وقت بذاره و با حوصله ومهربون و کاربلد باشه بهم معرفی کنید هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️ 1401/03/26 | 13:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محمدحسین۱۴۰۰ عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 1033 مرسی گلی راستی جنسیت نی نی تون چیه زایمان چندمته؟؟ من واس اینکه زایمان سومم هستش میخام برم خصوصی خیلی استرس دارم.چون رو زایمان دومم گفتش دکتر چسپندگی شدید داشتی قــربون پســرم بشــم محمــد حسین خداااااااااااایا شکــــــرت
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 زایمان چندمته؟؟ من واس اینکه زایمان سومم هستش میخام برم خصوصی خیلی استرس دارم.چون رو زایما ... اول... اره چسبندگی ی کم زایمانش سخته جاریم چسبندگی داشت هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
محمدحسین۱۴۰۰ عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 1033 پسره عزیزم...شما چی؟؟ هنوز هفته ده هستم موندم تا وسط هفته سینزده برم میخام سنو ان تی رو برم پیش سنوگرافی دکتر خرم اخه اون احتمالاش درسته قــربون پســرم بشــم محمــد حسین خداااااااااااایا شکــــــرت
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 هنوز هفته ده هستم موندم تا وسط هفته سینزده برم میخام سنو ان تی رو برم پیش سنوگرافی دکتر خرم ا ... منم خرم رفتم چون خونه مامانم اونجاست ولی خوب ب من نگفت جنسیتو گفت چربی شکمت زیاده مشخص نیس هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 هنوز هفته ده هستم موندم تا وسط هفته سینزده برم میخام سنو ان تی رو برم پیش سنوگرافی دکتر خرم ا ... دوتا بچه قبلیتون جنسیتشون چیه هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
محمدحسین۱۴۰۰ عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 1033 اول... اره چسبندگی ی کم زایمانش سخته جاریم چسبندگی داشت عزیزم ان شاءالله که ب سلامتی فارغ شی و نی نی خوشکلتو بغل کنی قــربون پســرم بشــم محمــد حسین خداااااااااااایا شکــــــرت
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 عزیزم ان شاءالله که ب سلامتی فارغ شی و نی نی خوشکلتو بغل کنی همچنین شما هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
محمدحسین۱۴۰۰ عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 1033 دوتا بچه قبلیتون جنسیتشون چیه بچه اولم دختره هفت سالش بچه دومم ک پسر بود مشکل قلب داشت ب دنیا اومد سه ماهگی عمل باز انجام داد فوت شد حالا ب امید اینکه دلتنگیام تموم شه باردار شدم و پسر باشه نذر کردم محمد حسین بزارم اسمشو قــربون پســرم بشــم محمــد حسین خداااااااااااایا شکــــــرت
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 بچه اولم دختره هفت سالش بچه دومم ک پسر بود مشکل قلب داشت ب دنیا اومد سه ماهگی عمل باز انجام د ... اخیه عزیزم خیلی تجربه تلخی داشتی واقعا ناراحت شدم از ته دلم دعا کردم این یکی پسر باشه تا مرهم دلت باشه هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
محمدحسین۱۴۰۰ عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 1033 اخیه عزیزم خیلی تجربه تلخی داشتی واقعا ناراحت شدم از ته دلم دعا کردم این یکی پسر باشه تا مرهم دلت با ... ان شاءالله ممنونم قــربون پســرم بشــم محمــد حسین خداااااااااااایا شکــــــرت
ss74 عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 894 دکتر کیمیا قاسمی رو بهت معرفی میکنم هم دکتر کاربلد و با تجربه ای هستن و هم همونطور که خودت گفتی دکتر مهربون و با حوصله ای هستن
دانم عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 865 خانمخاطره خدادادی اخلاق و کار حرفه ای داره خیلی خوبه اسمشو بزنی گوگل شماره تماس و ادرس ایناشو میاره برات
گلابتون۱۴ عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 459 البته فعلا برای مراقبت میخوام برم پیشش....البته دکتر دارم ولی خوب بنظرم اهمیت نمیده مثلا نوبت بعدی ر ... سلام دکتر خودتون کی بود اول ؟ و بعد کی رو انتخاب کردید؟ ...
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 سلام دکتر خودتون کی بود اول ؟ و بعد کی رو انتخاب کردید؟ دکتر اولمم سیما زمانیان و بعد رفتم زیر دکتر شجاعی خودشم سزارینم کرد راضی بودم هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
گلابتون۱۴ عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 459 دکتر اولمم سیما زمانیان و بعد رفتم زیر دکتر شجاعی خودشم سزارینم کرد راضی بودم جای عملت چی، خوبه؟ دوران بارداری هم تجویزاشون خوب بود؟ از چندماهگی رفتی زیرنظرش ...