2777
2789
عنوان

بیاید عکس مو خودتون یا دختراتون بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 43123 بازدید | 339 پست
موهای دخترم فره😘

پن‌عاشق چنین موهای هستم چندمدت میخواستم برم فر موقت بزنم وهنوزم تصمیم دارم‌برم

همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیات‌میتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها شاید باور نکنید خانواده همسرم خاهرش ومادرش موهاشون کوتاه کوتاه تا گردن همسر منم مدام میگه برو ...

وای مردا و پسرا که عاشق موی بلندن:/  من حالا میخوام بزنم اون نمیزاره میگه بزنیش نه من نه توعا:/// سخته نگه داشتنش

واسه منم پایین کمرمه تا رون پامه

موهام تازه یکم بلند شده تا سر شونه هام ..ولی چه فایده اصلا حجم نداره ..ضعیف ..بی حالت ...دکلره بوده ...

نمیخاد زیاد کوتاه کنی سالی ی بار در حدی ک نوک گیری بشع 

بعدم مرتب روغن استفاده کن مثلا هر وقت از حموم میای بزن دیگ نمیخاد بزنی تا دوباره ک رفتی حموم 

ب چی نگا میکنی؟؟   
طفلک دختر من ریزش مو ی شدید داشت و موهای زاید زیاد گفت مامان‌من جرا اینجوریم بردم دکتر سونو نوشت و گ ...

پیشنهادم به دکترش بگید عمل کنه خطراتی داره ولی خب این وضع موجود شکنجه اور من الان عمل کردم قبلازدواجم‌به شوهرم مطرح کردم ومشکلی نداشت 

همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیات‌میتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن 
دعاش کنم‌گلم لطفا دعا درحق دیگران براورده اس کاش لا اقل خفیف بشه تنها ارزومه

حتمن به حق فاطمه زهرا خدا سلامتیش برگردونه 

وای مردا و پسرا که عاشق موی بلندن:/   من حالا میخوام بزنم اون نمیزاره میگه بزنیش نه من نه توعا ...

منم مدام میگع چیه اینا کوتاه کن بباف من نبینم چندشم میشه