2777
2789
عنوان

بیاید عکس مو خودتون یا دختراتون بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 43137 بازدید | 339 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی گوزی بود کوزی بودا😂😔

ببخشید اشتباه تایپی بود شرمنده خخخخخخخخخ

همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیات‌میتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن 
دوستان اگر موهاتون وز شده گره داره خشکه موخوره داره من میتونم با محصولات گیاهیمون کمکتون کنم💙 برند ...

میگم خدا وکیلی خودتون هم استفاده میکنید از چیزاتون ..والا من از همش استفاده کردم محصولاتش اصلا هم خوب نبودن .جز فقط ماسک صدفش یکمی خوب بود ..الکی پولامو ریختم دور ..خدا وکیلی الکی ب کسی تضمین ندید ک یه بدبختی بیاد پس اندازشو  حروم کنه ..من خواهرم اورده بود همه محصولاتش رو نزدیک به سه چهار ملیون هم تو چن ماه خرید کردم ازش بخدا ارزش هیچ نداشت هی به خوارم میگفتم اونم از مقام بالاترشون میپرسید اونم الکی حرف مفت میزد ک باید چن بار استفاده هی بزنه .هی ما هم دوباره میخریدم بازم هیچ ک هیچ ..فقط موهام ریزش شدید گرفت ..میگفتم این شده میگفت اشتباه شده از این مدل نباید بگیری از این مدل دیگش بگیر هی منم میگفتم جهنم اینم بگیرم رفتم زیر این کار اثرش ببینم فقط هی دورغگو ان ک وسایلشون فروش بره ..ابجیم کلا گذاشتش کنار وقتی دید میخاد ادم دغل باز باشه 

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
اخ موطلایی شبیه گوزی هست تو سریال گوزی گونی

گوزی؟؟؟؟؟؟؟😐😑

خدا خفت نکنه دختر کلی خندیدم Kozey منظورته؟😉😂

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂