2777
2789
عنوان

رنگ موی خوب بدون دکلره

562 بازدید | 8 پست

بچه ها من می‌خوام قهوه ای روشن بکنم 

بدون دکلره 

چی پیشنهاد میکنید

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مارک رنگ مو؟

نه عزیزم رنگ مو رو میگم نه مارکش

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
رنگ موی روشن بدون دکلره اگه دارین معرفی کنید😊

منم همین سوالمه

قهوه الامید مارال با یدونه رنگ ۴ یا ۵ خوشرنگ میشه 

چی

اکثر رنگ موهای مارال بدون دکلره اس  میتونی یه نگاهی بندازی اگه میخوای طبیعی هایلایت یا تیره کنی هم میتونی اینکارو کنی:

پوست سبز گردو رو کامل خرد خرد کنی با نیم لیوان روناس و نیم لیوان حنا (اگه موهات بلنده از همه دوبراربر بزن ) بعد با آب گرم قاطی کن دوساعت بمونه موهات تیره میشه

اگه میخوای هایلایت کنی هم :

یه لیوان بابونه خشک شده  با دولیوان آب انقدر بمونه تا غلظتش به نصف موهات برسه بعد به اندازه ای که میخوای رقیقش کنی آب لیمو تازه طبیعی بزن و بعدم انقدر پودر دارچین بزن تا یکم خمیری شه (حدوده ۱۰ قاشق شاید کمتر) بعد هم بذار رو موهات بمونه مشمای سر بذار بعد دو سه ساعت(اگه تونستی بیشتر) بذار هر کدومو سه بار به بالا استفاده کنی روشن میشه یه پست هم تو صفحه من درباره  هایلایت طبیعی هست