2777
2789

اره 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم هم مخطط هم قلبی منشعب هستن.

همه آنزیم های موجود در روده باریک تنها با صرف انرژی توسط سلول های سازنده خودآزاد میگردند غلط است
چرا؟

اینم میدونی عزیزم؟

همه آنزیم های موجود در روده باریک تنها با صرف انرژی توسط سلول های سازنده خودآزاد میگردند غلط است چرا ...

به نظرم چون گفته تنها با صرف انرژی توسط یاخته خودش غلط،کرده 

همه انزیم ها برای ترشح به انرژی نیازندارند

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
همه آنزیم های موجود در روده باریک تنها با صرف انرژی توسط سلول های سازنده خودآزاد میگردند غلط است چرا ...

فکر کنم بخاطر اینکه همه آنزیم هایی که توی روده باریک هستن از خود روده باریک ترشح نمیشه و از لوزالمعده هم میاد.

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
به نظرم چون گفته تنها با صرف انرژی توسط یاخته خودش غلط،کرده  همه انزیم ها برای ترشح به انرژی ن ...

مطمئن هستی همشون به انرژی نیاز ندارن؟

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
مطمئن هستی همشون به انرژی نیاز ندارن؟

به ATPنیاز ندارند 

فکر کنم بخاطر اینکه همه آنزیم هایی که توی روده باریک هستن از خود روده باریک ترشح نمیشه و از لوزالمعد ...

این درسته