2777
2789

حس خیلی عجیبیه..

سال ها آرزوی رسیدن این روزو داشتم ک بالاخره دوران مدرسه ام تموم بشه

راستش حداقل برای من مدرسه برزخ بود و هیچ نقطه امیدی نداشتم 

حداقل بعدها بقیه به خاطر خاطرات خوب و دوستاشون یاد این روزا میوفتن و دلتنگ میشن اما برای من هیچ نقطه عطفی نداشت!

عزت نفس ضعیفم ارتباط اجتماعی پایینم درد بیماریم همش به خاطر دوران مدرسه شدت گرفت

اما با همه ی اینا امروز وقتی داشتم به اتفاقای این 12 سال فکر میکردم عمیقا دلم گرفت نمیگم دلم تنگ شد یانه! اصلا

ولی اینکه این روزا هم گذشت حس عجیبیه انگار قراره ۱۰ سال بعد ۲۰ سال بعد هم به این سرعت بگذره و حس مرگ بهم میده..

الان این وضعم مهر سال جدید دیگه چی بشه 🥲😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتی عزیزم تموم کردی 

ولی خب بعدها که زمان بگذره دلت برای این روزای مدرسه و کلا بچگی تنگ میشه

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

اخ که اون روز چقدر بد بود برامون، توحیاط مدرسه انقد گریه و بغل کردیم همو که الان یادم افتاد دلم گرفت من توروستا درس خوندم همه 12سالو باهم بودیم باهمکلاسیا. یه کلاس شر و باحال که سالای اخر فقط 6نفر درس میخوندن اخرشم نصف بیشترکلاس نتونست دیپلم بگیره😔

به سلامتی عزیزم تموم کردی  ولی خب بعدها که زمان بگذره دلت برای این روزای مدرسه و کلا بچگی تنگ ...

شاید همینطور باشه

شاید واقعا با همه ی اون اتفاقا دلم تنگ بشه برای اون روزا کسی چه می‌دونه💙