2777
2789
عنوان

بازم نیازه برم متخصص زنان؟

227 بازدید | 4 پست

ببخشید اینجا میپرسم.خانوما من هجده سالمه تقریبا میشه گفت پریود نامنظمی داشتم از سال دوم سوم پریودم به بعد.سه ماهی میشد پریود نشدم اینجا همه بهم گفتن برو دکتر خوب نیست.ولی الان رفتم سرویس یه چیزی مثل لکه بینی داشتم اگر تا فردا پریود شدم بازم لازمه دکتر و چکاپ برم یا نه؟

چندشب پیش حالمم بد شد بالا میاوردم دائم و حالت تهوع، رفتم دکتر پرسید عادت ماهانه نیستی گفتم نه ولی چون اشنا بود و مرد بود روم نشد بگم سه ماهه نشدم،گفت بخاطر استرست اینطور شدی و برام قرص و امپول نوشت.نکنه این لکه بینیم بخاطر همون استرسه؟

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗
چیزی نیست خودتو گرفتار دکتر نکن.هروقت ازدواج کروی رابطه داشتی دکتر برو

اره الانم اصلا وقت و حوصله دکتر رفتنو ندارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترا فقط دنبال پولن مریضا هم هرماه میکشونن دارومیدن هرمشکلی داری داروی گیاهی بگیر

باشه عزیزم ممنونم ازت❤