2777
2789

کسی تجربه ای داره >>؟؟ با چه ذکر یا دعا یا ختمی بخت باز میشه و با شخصی که مورد نظرمون هست میشه ازدواج کرد ؟ تجربه ای یا چیزی در این مورد شنیدین و اطلاعاتی دارین  لطفا بگین . میخوام با شخص مورد نظر ازدواج کنم دلش نرم بشه بیاد خواستکاری انشالله 

دعا عصای جادویی نیست و قرار نیست کسی که شما را نخواسته، به زور دعا چشم و گوشش بسته شود. نادر علی را ...

توی گوگل سرچ کن نادعلی هست اما در مورد دعا که راسته با دعا میشه سرنوشت رو تغییر داد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم با نادعلی خیلی حاجت گرفتم 

البته به شرطی که با خلوص نیت بخونیش از جمعه هرروز ۱۲۰ مرتبه بخون تا جمعه هفته آینده 

نیاز نیس کاملشم بخونی از اولش که نادعلی مظهر العجایب تا بولایتک یا علی یا علی یا علی بخون 

منم دعا کن 

خدای مهربونم💜تو همانی که رگ خواب مرا میدانی 💜 نگاهتو از زندگیم برندار💜
من خودم با نادعلی خیلی حاجت گرفتم  البته به شرطی که با خلوص نیت بخونیش از جمعه هرروز ۱۲۰ مرتبه ...

منم شنیدم خیلی ها حاجت گرفتن . من برای ازدواج با فرد مورد نظرم میخوام بخونم . از روز جمعه تا چند مدت ؟ شرایط خاصی داره ؟زمان و ساعت خاصی ؟ و نیت چی باشه هر بار که میخونم نیت رو بگم یا همون بار اول کافیه عزیزم ؟ میشه راهنمایی کنی ممنونم

توی گوگل سرچ کن نادعلی هست اما در مورد دعا که راسته با دعا میشه سرنوشت رو تغییر داد 

سرنوشت یا تقدیر چهار بخش دارد که بخش اول مربوط به علم ازلی حق تعالی است و علم خدا مثل علم بشر تغییر نمی‌کند پس تقدیر هم تغییرپذیر نیست. اما دعا می‌تواند سبب چیزی شود و در اینجا دعا از تقدیر خارج نیست و خدا مثلاً مقدر کرده که شما فلان دعا را دارید و به خاطر آن فلان اتفاق می‌افتد.

دعا هم اگر ماثور باشد باید سند معتبر داشته باشد وگرنه بی‌اعتبار می‌شود. مثل خیلی از دعاهایی که رواج دارند.

در قرآن و احادیث صحیح به اندازه کافی دعای معتبر داریم.

البته تاکید می‌کنم که دعا عصای جادویی نیست. ارزش آن را به قدر وردی برای حل مشکلات دنیا پایین نیاوریم. دعا اصل عبادت‌هاست.

منم شنیدم خیلی ها حاجت گرفتن . من برای ازدواج با فرد مورد نظرم میخوام بخونم . از روز جمعه تا چند مدت ...

عزیزم از این جمعه تا جمعه بعد هرروز ۱۲۰ مرتبه بخون 

یکبار نیت کنی کافیه 

من خودم هربار که به قسمت بعظمتک یا الله میرسه نیتمو مجدد تکرار میکنم، بنبوتک یا محمد بازم نیتمو تکرار میکنم ، بولایتک یا علی هم نیتمو تکرار میکنم 

درواقع بزرگی خدا و نبوت محمد رسول الله و ولایت حضرت علی رو واسطه حاجتم میکنم

عزیزم از این جمعه تا جمعه بعد هرروز ۱۲۰ مرتبه بخون  یکبار نیت کنی کافیه  من خودم هربار ک ...

عزیزم برای ازدواج با کسی که مد نظرم هست جواب میده یا بخت رو باز میکنه با هر کسی که بشه >>> من برای ازدواج با شخصی که میشناسم میخوام 

یعنی نخونم ؟ ایمانم سست میشه اینطوری میگین 

دعایی که سند معتبری ندارد را نخوانید.

چرا ایمانتان سست شود؟ ایمان ما که به این چیزها وصل نیست. ایمان ما به قرآن وصل است که کتاب خداست، نه دعای نادعلی!

ارتباطتان را با خدا محکم کنید و عباداتی که معرفی کرده را انجام دهید.

عزیزم برای ازدواج با کسی که مد نظرم هست جواب میده یا بخت رو باز میکنه با هر کسی که بشه >>> ...

توو این زمینه اطلاعاتی ندارم 

فقط میدونم واسه حاجت روایی معجزه میکنه دیگه نمیدونم واسه ازدواجم هست یا نه ، یا نمیدونم ه نیتهایی رو حاجت روایی میکنه 

طبیعتا اگر خواستت معقول باشه و به صلاحت باشه انشالله که حاجت روا میشی

پشت سر هم و بدون وقفه باید باشه >؟و ساعت مشخصی روز جمعه >؟

بدون وقفه باشه بهتره 

زمان زیادی نمیبره نهایت نیم ساعته 

هرروز تا قبل از اذان مغرب باید بخونی 

اگر آن آقا شما را نمی‌خواهد، شما هم کسی که شما را نخواسته را نخواهید. مثلی هست که می‌گوید: برای کسی ...

دیگه عزیزم عشق این چیزا حالیش نمیشه. دل یجا گیر میکنه و آدم به خاطرش دست بهرکاری میزنه. ما دخترا اگه میتونستیم خواستگاری کنیم که غمی نداشتیم. به طرف میگفتیم یا آره میشنیدیم یا نه... تکلیفمون معلوم میشد. بین زمین و آسمون نبودیم. به خاطر همین دست به دامان خدا میشیم که معجزه ای کنه به عشقمون به طرفمون برسیم. نادعلی سند معتبری نداره ولی اگه به قصد راز و نیاز با خدا باشه مشکلی نداره و خیلیا هم شنیدم حاجت گرفتند. 

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..